R5 7600X vs i5 13500

Ekran kartı alacağın garanti bu şartlarda. Am5 sistem daha mantıklı. İntel bu sokette ne kadar duracağı garanti değil.. Ama amd burada yeni adım attı.

Ekran kartı alacağın garanti bu şartlarda. AM5 sistem daha mantıklı. Intel bu sokette ne kadar duracağı garanti değil. Ama AMD burada yeni adım attı.

AMD yeni adım atmadı ama LGA1700'e başka işlemci gelmeyecek. Tabii AM5 daha mantıklı ama 34-35k altına düzgün toplanmaz.

AMD işlemci sektöründe yeni bir firma değil yeni sokete geçmesi bir şey ifade etmiyor, ilk aylarda 1-2 bug vb. Vardı hallettiler. Konuşmanıza dikkat edin ayrıca.
Sırf yazmak için yazıyorsun. AM5 soketten bahsettiğim orada açıkça yazıyor, muhalefet gibi boşa şeylerle dikkat çekmeye çalışma.

Haklısınız veya haksızsınız demiyorum ama keşke daha düzgün bir üslup kullansanız.
Nedir seni rahatsız eden? Gereksiz mesaj kasarsa cevap verilir. Gül mü dağıtalım?

Bende AM5'ten bahsediyorum, yeni sokete geçmesi AMD'yi acemi yapmıyor hiçbir şey değişmedi yani.
Hala boşa mesaj atıyorsun. Üstelik kıvırıyorsun şimdi de, yazarak rezil oluyorsun. Git dil bilgisi çalış, okuduklarını idrak edemiyorsun. AM5 soket yeni demek burada bir başlangıç yapmak için fırsat demektir. Bilmediğiniz sektörlerden uzak durun, insanlara akıl vermeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı