R5 7640HS RTX 4050 bilgisayar için Linux dağıtımı önerisi

muyuter

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, öncelikle tam tamına neredeyse 8 yıldır Windows kullanıyorum ve Windows'taki depolamalarımın çok hızlı dolmasından istedim fakat kaldıramadım, ve lisans satın almam için zorlayan yazılar gibi şeylerden bıktım. Bir soru sormak istiyorum: Linux ne? 4050 ekran kartlı ve Ryzen 5 7640HS işlemcim var. Benim sistemim için önerebileceğiniz bir Linux var mı? (Ve evet, yanı sıra hem çok oyun oynuyorum hem de CapCut'tan edit yapıyorum hem de Discord ve Roblox gibi VPN ya da DNS ile girilen uygulamalar kullanıyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, öncelikle tam tamına neredeyse 8 yıldır Windows kullanıyorum ve Windows'taki depolamalarımın çok hızlı dolmasından istedim fakat kaldıramadım, ve lisans satın almam için zorlayan yazılar gibi şeylerden bıktım. Bir soru sormak istiyorum: Linux ne? 4050 ekran kartlı ve Ryzen 5 7640HS işlemcim var. Benim sistemim için önerebileceğiniz bir Linux var mı? (Ve evet, yanı sıra hem çok oyun oynuyorum hem de CapCut'tan edit yapıyorum hem de Discord ve Roblox gibi VPN'ya da DNS ile girilen uygulamalar kullanıyorum.)

"İndows'taki depolamalarımın çok hızlı dolmasından istedim fakat kaldıramadım" derken neden kastediyorsunuz? Ayrıca Online oyun oynuyorsanız Linux'a elveda diyebilirsiniz

Dual boot olarak Ubuntu deneyebilirsiniz, kullanım amacınıza göre iki işletim sistemi arasında seçim yaparsınız.

Oyunlarla pek aram yok ama buradan hangi oyunları desteklediğine bakabilirsiniz;

Ayrıca YouTube üzerinden şu videoyu da izlerseniz az çok fikir sahibi olursunuz;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selamlar, öncelikle tam tamına neredeyse 8 yıldır Windows kullanıyorum ve Windows'taki depolamalarımın çok hızlı dolmasından istedim fakat kaldıramadım, ve lisans satın almam için zorlayan yazılar gibi şeylerden bıktım. Bir soru sormak istiyorum: Linux ne? 4050 ekran kartlı ve Ryzen 5 7640HS işlemcim var. Benim sistemim için önerebileceğiniz bir Linux var mı? (Ve evet, yanı sıra hem çok oyun oynuyorum hem de CapCut'tan edit yapıyorum hem de Discord ve Roblox gibi VPN ya da DNS ile girilen uygulamalar kullanıyorum.)
Windows tarzı deneyim için Linux Mint de deneyebilirsiniz, Ubuntu biraz daha farklı gözüküyor. Canlı ortamda deneyip istediğinizi seçebilirsiniz.

Windows tarzı deneyim için Linux Mint de deneyebilirsiniz, Ubuntu biraz daha farklı gözüküyor. Canlı ortamda deneyip istediğinizi seçebilirsiniz.
windows tarzı farketmez ben roblox falan oynuyorum discord ve minecraftta oynuyorum bazende tf2 yada left 4 dead 2 oynuyorum ve en iyi performans'ı neyde alırım ve nerde rahat oyun yüklerim onu öğrenmek istiyorum bana zorin os önermislerdi ama o zorladı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı