Diğer R5 8400F - RX 7600 Sistem 19.999₺

Hocam anakart ve ekran kartı Powercolor marka, çok tanıdığım bir marka değil iyi mi kaliteli mi ürünleri?
Anakart mı Powercolor? Colorful ile karıştırmayın. Ayrıca Powercolor ekran kartı olarak da çok iyi markadır. Son 3 ekran kartımı Powercolor seçtim çok da memnunum. (R9 280X, RX 580, RX 6600XT)

Sistem

Kasa Msi B650, işlemci 7500F, kasa Vento yapıp alınır.
Konuyu ben açacaktım aslında da hızlı davranmışsın benden :D
Neyse ben de paylaşsam mı diye tereddüt ettiğim bir ürün vardı onu paylaşırım :)

Hocam anakart ve ekran kartı PowerColor marka, çok tanıdığım bir marka değil iyi mi kaliteli mi ürünleri?

PowerColor AMD'ye özel ekran kartı üreten firmalardan biridir. Aynı Sapphire gibi sadece AMD'ye özel ekran kartları üretirler. Atl Radeon zamanında bile AMD için ekran kartı yapıyorlardı. AMD'nin iş ortaklarından biri oldukları için güvenebilirsiniz. Aynı zamanda Foxconn ile üretim anlaşmaları oldukları için ekran kartlarının çoğu Foxconn tarafından üretilir. Foxconn dünyanın en büyük elektronik ithalat sağlayıcısıdır.

Colorful da aynı Galax gibi sadece NVIDIA'ya özel ekran kartı üretir. Asya da çok popüler bir ekran kartı markasıdır. Uzun uzadıya yazmak yerine bu kez araştırmayı size bırakıyorum. 🙂

Anakart konusunda biraz kötüler. Geçmişte sorun yaşayanlar olmuş. BIOS güncellemesi yayınlamakta MSI, ASRock ve ASUS gibi değiller. Düzenli güncelleme yayınlamayabilirler. Satış sonrası da destekte ne kadar iyi muamma. Ekran kartlarını görürsen al ama anakartlarına temkinli yaklaş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı