R5 8400F RX 7800 XT Valorant düşük FPS

@egod O işlemcinin de önbelleği eski olmasına rağmen 8400f'ten fazla o yüzden daha çok fps alıyor. Hazır sistemler komple iade edilir. Keşke almadan önce Technopat ailesine sorsaydınız. Ama siz yine de arayıp sorun isterseniz.

@egod O işlemcinin de önbelleği eski olmasına rağmen 8400F'ten fazla o yüzden daha çok FPS alıyor. Hazır sistemler komple iade edilir. Keşke almadan önce Technopat ailesine sorsaydınız. Ama siz yine de arayıp sorun isterseniz.

İkinci el bir 7600X alsam işimi görür mü 2. El işlemci almak mantıklı mı?

İkinci el bir 7600X alsam işimi görür mü 2. El işlemci almak mantıklı mı?
Hocam o işlemci arkadaşlarınızdan daha düşük verse de gayet yeterli. He benim param çok harcamak istiyorum diyorsanız 7500f ya da 7600 alabilirsiniz. 7600x'te olabilir tabii. İkinci el almalık bir durum yok bence şu an.

Hocam o işlemci arkadaşlarınızdan daha düşük verse de gayet yeterli. He benim param çok harcamak istiyorum diyorsanız 7500F ya da 7600 alabilirsiniz. 7600X'te olabilir tabii. İkinci el almalık bir durum yok bence şu an.

Yok hocam keşke para çok olsa ben yeterli olmaz diye korkuyordum bir de sizi bulmuşken sıvı soğutma şart mı kendi normal fanı yeterli olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı