Kasana sığıyorsa frost commander al, düşünme bile. Sığmıyorsa diğer arkadaşın attığını al.Sizin kavganız bitmeyecek sanırım mevzu nasıl bu kadar uzadı onu anlamadım ama hemfikirsek bu soğutucuyu almayı düşünüyorum tamam mıdır?
Kasana sığıyorsa frost commander al, düşünme bile. Sığmıyorsa diğer arkadaşın attığını al.Sizin kavganız bitmeyecek sanırım mevzu nasıl bu kadar uzadı onu anlamadım ama hemfikirsek bu soğutucuyu almayı düşünüyorum tamam mıdır?
Kasana sığıyorsa frost commander al, düşünme bile. Sığmıyorsa diğer arkadaşın attığını al.
2000 TL ona para mı verilir? Bari peerless alır 900 TL cebinde kalmış olur. Çok da bir önemi yok ama hiç yoktan iyidir. 500 TL için gidip de frost alınmaz. Kasasıda 167mm destekliyor. Sığıyor ama aşırı gereksiz.
Kasaya sığıp sığmayacağını nasıl anlayabilirim?
Kasan 167mm destekliyor frost 158mm. RAM'lere değer mi bilmiyorum soğutucunun sitesine falan bakmak lazım. 2K ona para vereceğime Enermax'ı alırım. Yılın ödülü alan Arctic ile denk. Frost almanın mantığı yok.
Hacı şu enermaxın linkini atar mısın bir daha.
Kasana sığıyor RAM kısmına değerse diye o mandallarla ayarlayabiliyorsun yüksekliği.Kasaya sığıp sığmayacağını nasıl anlayabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.