R5 8400F sistemde sıvı soğutmaya gerek var mı?

ARGB istiyorsan bunu al gitsin, bu konuda önerilen en F/P ürün. Tartışmaya açık bile değil.

Yok tartışmaya açık. 900 TL farkla hem sıvı soğutma hem de daha iyi ses/soğutması olan enermax alınır. Bana göre F/P olmuyor. Tartışmaya açık bir konu. Frost>phantom spirit>peerless Assassin olmasına rağmen enermax hepsinden daha iyi. 900 TL fark bal gibi de değer. Peerless en kötü model. Bütçesi kısıtlı değilse sıvı soğutma bütçesi kısıtlıysa frost yerine peerless alınır.

Yok tartışmaya açık. 900 TL farkla hem sıvı soğutma hem de daha iyi ses/soğutması olan enermax alınır. Bana göre F/P olmuyor. Tartışmaya açık bir konu. Frost>phantom spirit>peerless Assassin olmasına rağmen enermax hepsinden daha iyi. 900 TL fark bal gibi de değer. Peerless en kötü model. Bütçesi kısıtlı değilse sıvı soğutma bütçesi kısıtlıysa frost yerine peerless alınır.
1730111949490.png

Yok tartışmaya açık. 900 TL farkla hem sıvı soğutma hem de daha iyi ses/soğutması olan enermax alınır. Bana göre F/P olmuyor. Tartışmaya açık bir konu. Frost>phantom spirit>peerless Assassin olmasına rağmen enermax hepsinden daha iyi. 900 TL fark bal gibi de değer.
Dostum senin sorunun ne? Git ayakkabılarını çıkar biraz çimde dolaş, negatif enerjini at. Üstüne 900 TL eklesin diyorsun, o zaman adam bütçesini 1000 TL daha arttırsın daha kaliteli birşey alsın, hatta üstüne 1000 TL daha koyar başka bir ürün alır. Phantom spirit ile 7500f kullanıyorum, macunu ekmeğe Nutella gibi kalın sürmeme rağmen pbo ayarı kapalıyken max 60-65 derece görüyorum. Pbo 5.2 ghz ayarlı iken 65-75 arası görüyorum. Frost commander alsa az çok derecesini tahmin ediyorsundur bence.

Dostum senin sorunun ne? Git ayakkabılarını çıkar biraz çimde dolaş, negatif enerjini at. Üstüne 900 TL eklesin diyorsun, o zaman adam bütçesini 1000 TL daha arttırsın daha kaliteli bir şey alsın, hatta üstüne 1000 TL daha koyar başka bir ürün alır. Phantom Spirit ile 7500F kullanıyorum, macunu ekmeğe Nutella gibi kalın sürmeme rağmen PBO ayarı kapalıyken Max 60-65 derece görüyorum. PBO 5.2 GHz ayarlı iken 65-75 arası görüyorum. Frost commander alsa az çok derecesini tahmin ediyorsundur bence.

Evet testlerde Enermax'tan daha kötü ve sesli. Hem de bütçe yazıyorda benim haberim mi yok? Enermax gelene kadar F/P olabilir ama şu an böyle değil. F/P olan enermax 900 TL fark hiçbir şey değil. İleriye dönük istiyorsa alabilir. Sanki 5 bin TL'ye önermişim gibi konuşuyorsun. Arada segment farkı var bir kere.

Enermax>frost>phantom>peerless. 900 TL farka bu F/P oluyor. Objektif yorum yapamıyorsunuz.

Evet testlerde Enermax'tan daha kötü ve sesli. Hem de bütçe yazıyorda benim haberim mi yok? Enermax gelene kadar F/P olabilir ama şu an böyle değil. F/P olan enermax 900 TL fark hiçbir şey değil. İleriye dönük istiyorsa alabilir. Sanki 5 bin TL'ye önermişim gibi konuşuyorsun.
Usta Enermax daha iyi ve 900TL az geliyor olabilir ama alacağı ürünün 3'te 2 fiyatını eklemesini istiyorsun. 7500F'i bile buz gibi yapan Peerless Assassin 8400F'e fazla. 900TL cebinde kalsın. İlla bir yere harcamak zorunda değil. Harcasa işine yarayacak bir şeyde değil.

Evet testlerde Enermax'tan daha kötü ve sesli. Hem de bütçe yazıyorda benim haberim mi yok? Enermax gelene kadar F/P olabilir ama şu an böyle değil. F/P olan enermax 900 TL fark hiçbir şey değil. İleriye dönük istiyorsa alabilir. Sanki 5 bin TL'ye önermişim gibi konuşuyorsun. Arada segment farkı var bir kere.

Enermax>frost>phantom>peerless. 900 TL farka bu F/P oluyor. Objektif yorum yapamıyorsunuz.
IMG_20241023_223441.jpg

Usta enermax daha iyi ve 900TL az geliyor olabilir ama alacağı ürünün 3'te 2 fiyatını eklemesini istiyorsun. 7500F'i bile buz gibi yapan Peerless Assassin 8400F'e fazla. 900TL cebinde kalsın. İlla bir yere harcamak zorunda değil. Harcasa işine yarayacak bir şeyde değil.

Yeterli zaten bir şey demiyorum. Arkadaş en F/P ürün olduğunu belirtiyor. Frost öneriyordu baktı tutmadı buna döndü işte ne yaparsın.

Satın aldınız mı sistemi? Bu arada bu işinizi görür.

Sistemi yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00