Boşta olduğuna emin misin? Tam yükte ne kadar?Arkadaşlar merhaba, sistemim boşta iken işlemci sıcaklık değerlerim bunlar. İşlemcim AMD R5 9600X ve soğutmam Thermaltake water 3.0.
Eki Görüntüle 2550522
Antalya'da yaşıyorum.
Tam yükte 88 dereceleri görüyor.Boşta olduğuna emin misin? Tam yükte ne kadar?
Tam yükte 88 dereceleri görüyor.
Evet bir tık fazla, oyunlarda 78 77 derece arası oynuyor kerata. Tehlikeli bir ısı değeri değil ama sıvı soğutucuya göre fazla. Tabi 2 3 yıllık sıvı soğutmadan daha fazlasını bekleyemezsin.O fazla gibi geldi hocam bende kötü bir hava soğutma olmasına rağmen 80-81 gördüm.
En son macun yenilemesi ve bakım ne zaman yaptınız?Evet bir tık fazla, oyunlarda 78 77 derece arası oynuyor kerata. Tehlikeli bir ısı değeri değil ama sıvı soğutucuya göre fazla. Tabi 2 3 yıllık sıvı soğutmadan daha fazlasını bekleyemezsin.
Termal macununu Antalyada en kaliteli bilgisayarcıya yaptırdım şubat ayında. AM4 sistemden AM5 sisteme geçtiğimden beri (formatlamadım) sistemim bu şekil.En son macun yenilemesi ve bakım ne zaman yaptınız?
O fazla gibi geldi hocam bende kötü bir hava soğutma olmasına rağmen 80-81 gördüm.
Termal macununuz ne hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.