R5 M230 ani FPS düşüşü

ErenEksen

Kilopat
Daha fazla  
Ben CS:GO zula gibi oyunları rahat rahat oynarken bir anda FPS 10 FPS'e düşüyor ve 30 saniye sonra geri yükseliyor.
Minecraft adlı oyunda böyle bir sıkıntı yok.

8 GB 1600 MHz RAM
AMD Radeon R5 M230
Core i3 4000M 2.30GHz x4 İşlemci

Önceden böyle bir sorun yoktu. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içi ekran kartı ve işlemci sıcaklıklarını takip ediyor musun? MSI Afterburner yükleyip sıcaklıkları takip et. Bu FPS düşüşü olduğu sıradaki sıcaklıkları ekran görüntüsü alıp buraya at. Sorun büyük ihtimal yüksek sıcaklık kaynaklı.

Oyun içi ekran kartı ve işlemci sıcaklıklarını takip ediyor musun? MSI Afterburner yükleyip sıcaklıkları takip et. Bu FPS düşüşü olduğu sıradaki sıcaklıkları ekran görüntüsü alıp buraya at. Sorun büyük ihtimal yüksek sıcaklık kaynaklı.
çok teşekkür ederim. şuanda raporları atamam ama sorunun nedenini çözdün. benim termal macun erimiş o yüzden çok ısınmaya başlamış. bilgisayara kuzenimin soğutucusunu taktım tek saniye fps düşüşü olmadı :) sorunum ısıdanmış yardımın için teşekkür ederim.

MSI Afterburner raporlarını ne için istmiştin buarada

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı