R5 M230 sürücü sorunu

veysel altun

Hectopat
Daha fazla  
Laptop 3 tane ekran karti var. HD Graphics 5500, nVidia GeForce 930m, Ati radeon R5 M230 series yazıyor.
Ati ekran karti beyaz saydam gözüküyor. Neden laptop sifir aldım da Ati catasy yuklüydü sildim catasy programini.
Laptop üstünde nVidia logosu var ama AMD'nin yok nasıl oluyor?

bakan yokmu

Laptop 3 tane ekran karti var. HD Graphics 5500, nVidia GeForce 930m, Ati radeon R5 M230 series yazıyor.
Ati ekran karti beyaz saydam gözüküyor. Neden laptop sifir aldım da Ati catasy yuklüydü sildim catasy programini.
Laptop üstünde nVidia logosu var ama AMD'nin yok nasıl oluyor?

bakan yokmu
Selamlar,

Laptop marka modelini yazmazsanız kimse yardımcı olamaz 3 ekran kartlı bir laptop daha önce hiç duymadım zaten böyle bir şeye mantık olarak gerekte yok. 2 ekran kartı vardır eğer ati yazıyorsa işlemciniz muhtemelen amd dir amd nin bütünleşik ekran kartı ati dir. 2. ekran kartınızda ati yada nvidia dır. Catalyst i tekrar kurun.

Kolay Gelsin..

Atiyi yanlış yüklemiş olabilirsiniz donanımı bulamadığı için saydam gözüküyor olabilir. Burayı aygıt yöneticiden görüyorsanız kaldırın ..

Kolay Gelsin..

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı