R5 M230 ve i5-4210U Need for Speed Hot Pursuit Remastered oynatır mı?

Efendikerem61

Hectopat
Yer
Akçaabat
AMD Radeon R5 M230
Intel i5-4210U CPU
Samsung 12800 900MHz 4 GB RAM
Lenovo G50-70(2014)
Arkadaşlar uzun yıllardır bu oyunun crack versiyonunu oynuyordum. Tam orijinal alma zamanı geldi dediğimde Steam'de oyunun yerine Remastered versiyonunun geçtiğini gördüm. Sizce bilgisayarım kaldırır mı, vereceğim paraya değer mi? Ek olarak bir sorum daha var, uzun zamandır üzerinde oynadığım Save dosyasını Remastered versiyonunda da oynayabiliyor muyum?

AMD Radeon R5 M230.
Intel i5-4210U CPU.
Samsung 12800 900MHz 4 GB RAM.
Lenovo G50-70(2014)
Arkadaşlar uzun yıllardır bu oyunun crack versiyonunu oynuyordum. Tam orijinal alma zamanı geldi dediğimde Steam'de oyunun yerine Remastered versiyonunun geçtiğini gördüm. Sizce bilgisayarım kaldırır mı, vereceğim paraya değer mi? Ek olarak bir sorum daha var, uzun zamandır üzerinde oynadığım Save dosyasını Remastered versiyonunda da oynayabiliyor muyum?

Remastered zorlayacaktır YouTube testlerine bakın.

AMD Radeon R5 M230
Intel i5-4210U CPU
Samsung 12800 900MHz 4 GB RAM
Lenovo G50-70(2014)

Çok rahat oynarsınız.

İyi de Steam sistem gereksinimlerinde hala eski oyunun sistem gereksinimleri yazıyor. Ayrıca bu oyunlar arasındaki fark çok küçük.

Şimdi baktım testlerine dediğiniz gibi aşırı fark yok önceden oynadığınız ayarlarda deneyin aşırı fark yok oynarsınız büyük ihtimal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı