Gentoo rehberini yapabilecek babayiğit var mı aramızdaGentoo rehberi iyi olurdu.
Gentoo rehberini yapabilecek babayiğit var mı aramızdaGentoo rehberi iyi olurdu.
Sıkıntı yok grubu silmediğiniz sürece.
GRUB'u silse de sıkıntı olmaz. UEFI kurulum olduğu için EFI bölümünde "Windows Boot Manager" önyükleyicisi hala çalışır durumda olur.Sıkıntı yok GRUB'u silmediğiniz sürece.
Ben oyunları bile Linux'ta oynuyorum. Oyun çeşitliliğinden memnunum.Yok ya ben zaten oyun oynuyacağım zaman Windows'a girerim oyun oynamıyacağım takılacağım zaman Linux'da gezinirim arada sırada sizlerden yardım alırım teşekkür ederim bu arada yardımlarınız için tekrardan.
@Aznable Gentoo kurmuş.Gentoo rehberini yapabilecek babayiğit var mı aramızda![]()
Bir konuda sanırsam yapacağını fakat üşendiğini söylemişti.Ben oyunları bile Linux'ta oynuyorum. Oyun çeşitliliğinden memnunum.
@Aznable Gentoo kurmuş.
Gentoo "systemd" yerine "OpenRC" mi kullanıyordu?@Aznable Gentoo kurmuş.
Ben oyunları bile Linux'ta oynuyorum. Oyun çeşitliliğinden memnunum.
@Aznable Gentoo kurmuş.
Archtan zor(bence).O kadar zor mu gentoo kurmak? Merak ettim, sanal makinede deneyeceğim.
İşlemciniz kötüyse bulaşmayın.. insanı bıktırıyor.O kadar zor mu gentoo kurmak? Merak ettim, sanal makinede deneyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.