R5 Pro 4650G sistem alınır mı?

Hocam youtube'den videolarına bakın.Ya da hocam şöyle yapalım ben monitör alınca oyunları indireyim test ediyim fps kaç diye.Dün montaj yaptığım yerde test ettim monitörde vardı.Tüm parçalar uyumlu ve SSD vardı normalde 120GB bozuk çıktı HDD kurmak zorunda kaldık.https://www.akakce.com/harddisk/en-ucuz-seagate-3-5-1-tb-barracuda-st1000dm010-sata-3-0-7200-rpm-hard-disk-fiyati,24687087.html Harddisk'e kronik sorunlu diyorlar ama daha bilmiyorum başlangıçta hiç bir sorun yoktu :) Monitör alınca oyunları alınca size bildiririm.İnşallah alabilirsek.
Tamam hocam teşekkürler

B450 anakartların BIOS'unun güncel olup olmadığına dikkat edin. R5 4650G BIOS güncellenmezse çalışmıyor, benim başıma geldi.
Benimde geldi :D Montaj yapıcak birine verdik farklı bir işlemci taktı öyle anakartı güncelledi.

Benim de geldi :D montaj yapacak birine verdik farklı bir işlemci taktı öyle anakartı güncelledi.

Bende eski bir işlemci yoktu götürme imkanımda yok sunucu olarak kullanıyordum mecbur A520 aldım, konuyu görünce yazayım dedim imkanı olmayan için sıkıntılı bir süreç oluyor, fakat Teknobiyotik'ten alınırsa BIOS güncellemeyide sepete ekleyin öyle göndersin yoksa zor eski bir işlemci gerek.

Bende eski bir işlemci yoktu götürme imkanımda yok sunucu olarak kullanıyordum mecbur A520 aldım, konuyu görünce yazayım dedim imkanı olmayan için sıkıntılı bir süreç oluyor, fakat Teknobiyotik'ten alınırsa BIOS güncellemeyide sepete ekleyin öyle göndersin yoksa zor eski bir işlemci gerek.
Hocam satıcı bios güncellemesi yaparak göndermiyor.Bilgisayarcıya gidersiniz veya amd 3000 serisini takıp güncellemeniz. lazım.

Tamamdır hocam teşekkürler ve anakart güncellemesi nasıl oluyor
Hocam valla bende bilmiyorum.Youtube'dan bakıp yapmanızı tavsiye etmem.Güvenilir bir bilgisayarcıya gidip yaptırmanızı tavsiye ederim.Mesela AMD Ryzen 5 4650G anakarta takınca çalışmıyor.Görüntü vermiyor bunun için güncelleme lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı