R5 Pro 4650G sistem alınır mı?

Hocam valla bende bilmiyorum.Youtube'dan bakıp yapmanızı tavsiye etmem.Güvenilir bir bilgisayarcıya gidip yaptırmanızı tavsiye ederim.Mesela AMD Ryzen 5 4650G anakarta takınca çalışmıyor.Görüntü vermiyor bunun için güncelleme lazım.
Hocam ben bu konulardan çok anlamam ben pcyi aldıktan sonra neler yapmam lazım ilk pc deneyimim o yüzden

Ssd'yi sonradan taksam olur dimi ve biraz saçma bir soru olacak kusura bakma ama kablolar falan ürünlerin içerisinde çıkıyor dimi
Evet herşey tamamdır.Yok ne saçması sorun yok istediğin gibi sorabilirsin.Herşeyi çıkıyor benim dizdiğim ürünleri atmıştım herhalde.Öyle yani baya iyi sistem fakat daha oyun performansını test etmedim montaj yaparken bir adama verdim.Orada baktım monitör vardı özelliklerine felan.

Evet herşey tamamdır.Yok ne saçması sorun yok istediğin gibi sorabilirsin.Herşeyi çıkıyor benim dizdiğim ürünleri atmıştım herhalde.Öyle yani baya iyi sistem fakat daha oyun performansını test etmedim montaj yaparken bir adama verdim.Orada baktım monitör vardı özelliklerine felan.
Hocam bu iş bile sabır istiyor şimdi parçaları bekle bekle dur

Hocam bence anlamıyorsanız donanımdan fazla, etrafınızda toplayacak biriside yoksa A520 anakartlara bakmanızı tavsiye ederim bu işlemciye. BIOS güncelleme derdiniz olmaz, direk tak çalıştır.

Hocam bence anlamıyorsanız donanımdan fazla, etrafınızda toplayacak biriside yoksa A520 anakartlara bakmanızı tavsiye ederim bu işlemciye. BIOS güncelleme derdiniz olmaz, direk tak çalıştır.
Hocam ama anakart kaliteli bir bios güncellemesi için boş verilemez bu kart.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı