TYT netleri nasıl yükseltilir?

Ayaz1453

Centipat
Daha fazla  
Daha bugün karekök yayınlarının TYT denemesini çözdüm sonuçlar şu şekilde.
Türkçe 25 14.
Mat 16 12 ( böyle durduğuna bakmayın uykusuz zamanıma denk geldi 4 5 tane soru işlem hatasından )
Sosyal 14 6.
Fen 11 6.
11. sınıfım en az 85 90 net yapmak istiyorum. Sizce nasıl ilerlemeliyim?

Daha bugün karekök yayınlarının TYT denemesini çözdüm sonuçlar şu şekilde.
Türkçe 25 14.
Mat 16 12 ( böyle durduğuna bakmayın uykusuz zamanıma denk geldi 4 5 tane soru işlem hatasından )
Sosyal 14 6.
Fen 11 6.
11. sınıfım en az 85 90 net yapmak istiyorum. Sizce nasıl ilerlemeliyim?
1/Düzenli ve sürekli paragraf problem geometri (bölüm denemesi de olur konularim tam diyorsan)
2/denemedeki yanlis analizi yap aynı konuda birden fazla yanlış varsa o konuyu tekrar et( ilk testle testte çok yanlış çıkarsa konuya tekrar çalış)
Bu netler 11 için iyi istikrarlı devam edersen 100 bile yaparsin vazgeçme

1/düzenli ve sürekli paragraf problem geometri (bölüm denemesi de olur konularim tam diyorsan)
2/denemedeki yanlış analizi yap aynı konuda birden fazla yanlış varsa o konuyu tekrar et( ilk testle testte çok yanlış çıkarsa konuya tekrar çalış)
Bu netler 11 için iyi istikrarlı devam edersen 100 bile yaparsin vazgeçme.

Adamsın vallahi abi beni fena gaza getirdin. Paragraf rutinim var problem ve geometriyede yakında başlayacağım. Konularım tam mı emin değilim o yüzden konuları tekrar ediyorum vallahi çok sağ ol.

2025 TYT de 8 bin yaptım. Türkçe kısmında tdk sitesindeki yazımı karıştırılan kelimelerden geliyor kesinlikle. Paragraf kısmı biraz şans işi denebilir. Tabii ki günlük paragraf çözümü bir pratik kazandırır fakat günün sonunda sınav anı ve heyecanı farklı bir şey. Buna en yakın deneyimi de türkçe denemeleri çözerek edinebilirsiniz. 11. sınıf olduğun için günlük deneme çözmene gerek yok 3 güne 2 güne bir türkçe denemesi fazlasıyla yeterli olur. Aradan belli bir süre geçtikten sonraysa analiz yapabilecek dökümanların olmuş olur. Matematik kısmındaysa Eyüp B TYT VDD playlistini önerebilirim bunun yanında günlük 20 soru geometriyle de desteklerseniz yazın çözeceğiniz denemeler 85 90 arası gelir. İşin sosyal ve fen kısmı için şu anlık erken. 11. sınıf AYT konularını tam olarak sindirmen yeterli olur bu aşamada.

Adamsın vallahi abi beni fena gaza getirdin. Paragraf rutinim var problem ve geometriyede yakında başlayacağım. Konularım tam mı emin değilim o yüzden konuları tekrar ediyorum vallahi çok sağ ol.
Ne demek kısaca özetlemeye çalıştım umarım başarılı olursun ama bu işteki en önemli mesele düzenli çalışma en kötü gününde bile rutinini yapmaya çalışman lazım birde bu sene çok çok yorma kendini seneye sıkılmaman için diyorum düzenli git sadece hard kasma

2025 TYT de 8 bin yaptım. Türkçe kısmında TDK sitesindeki yazımı karıştırılan kelimelerden geliyor kesinlikle. Paragraf kısmı biraz şans işi denebilir. Tabii ki günlük paragraf çözümü bir pratik kazandırır fakat günün sonunda sınav anı ve heyecanı farklı bir şey. Buna en yakın deneyimi de Türkçe denemeleri çözerek edinebilirsiniz. 11. sınıf olduğun için günlük deneme çözmene gerek yok 3 güne 2 güne bir Türkçe denemesi fazlasıyla yeterli olur. Aradan belli bir süre geçtikten sonraysa analiz yapabilecek dokümanların olmuş olur. Matematik kısmındaysa Eyüp b TYT vdd playlistini önerebilirim bunun yanında günlük 20 soru geometriyle de desteklerseniz yazın çözeceğiniz denemeler 85 90 arası gelir. İşin sosyal ve fen kısmı için şu anlık erken. 11. sınıf AYT konularını tam olarak sindirmen yeterli olur bu aşamada.

8 bin harbiden bayağı iyiymiş. Dediğin gibi paragraf kısmı biraz şans gibi. Şu anlık TYT mat çalışmalıyım yani bir de ek olarak Eyüp b ile ilerlerken hangi kitapla gitmeliyim? Sence bir de geometri 20 soru şart mı ?

8 bin harbiden bayağı iyiymiş. Dediğin gibi paragraf kısmı biraz şans gibi. Şu anlık TYT mat çalışmalıyım yani bir de ek olarak Eyüp b ile ilerlerken hangi kitapla gitmeliyim? Sence bir de geometri 20 soru şart mı ?
Paragrafa şans demek gözünde büyütmesin. Düzenli Türkçe denemesi çözmek hem sınav anında kullanacağın farklı taktikleri tekrar tekrar denemeni sağlıyor hem de okuma hızını arttırıyor. Sınav senesi sadece düzenli deneme ile ekstra bir efor sarfetmeden 37-3 gelmişti Türkçem. Açıkçası benim TYT matematiğim 25 civarlarındaydı sadece orijinal TYT matematik bitirip full deneme geçmiştim temelim olduğu için. Arada unuttuğum şeyler olunca eyüp B den bakıyordum. 11 de erkenden başladığın için Eyüp B nin tamamını bitirmenin büyük artısı olur. Eyüp B Video Defter TYT Matematik diye aratırsan hem youtube playlistine hem de kitabına ulaşabilirsin. Ben geometriyi çok önemsememiştim ve buradan bayağı bir patladım. O yüzden geometri netin denemelerde ne kadar dalgalanırsa dalgalansın düzenli bir şekilde ilerlemek çok önemli. Tabii her gün 20 soru diye kendini kasmana gerek yok kimi zaman vaktin olmaz çözmezsin kimi zaman 50 soru çözersin. Birazda özümsemekle alakalı.

3d soru defteri vardı Eyüp nin yazdığı onu oneririm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı