R6 10.000 paraya hangi saldırı karakterini almalıyım?

Bence Jackal al oynaması BB ve Buck’a göre daha kolay, çok fazla banlanıyor ama oynadığın rank’a göre değişir gold 2’ye kadar Jackal oynayabilirsin ondan sonra 4 oyundan 3’ünde banlanmaya başlıyor.
Daha Ranked'ı açmadım ama her zaman banlandığı için Buck aldım , bakalım iyi miymiş ?

Daha Ranked'ı açmadım ama her zaman banlandığı için Buck aldım , bakalım iyi miymiş ?
Bb'ye göre daha iyi bir karar bence, oynanabilirlik olarak daha avantajlı. Bb eskiden avantajlıydı, özelliği silah üstüne kalkan takıyor eskiden o kırılmıyordu ama şimdi kırılabiliyor bu da sadece 1 tane hs'den kurtarıyor ama karşıda ki rakip ela'nın silahı gibi firerate'i yüksek bir silah kullanıyorsa onu da kurtaramıyor ve silahları baya ağır güzel hasar veriyor ama clutch atabileceğin bir karakter değil bence. Buck'ın 1. silahına alışırsan baya op bir karakter, 2. silahı da drm o da baya iyi.

Buck'ın silahı fazla sekiyor özellikle uzun mesafede. Dikey oyun karakteri bomba üst kattaysa alttan pompalısıyla açmak veya bomba alttaysa üst kattan altı delerek oynanması gereken bir operatör. Pompalının amacı hasar vermek olmuyor tabii dibine girince güzel damage vuruyor orası ayrı.

Ben Dokkaebi almıştım bence güzel kameralara erişme(bunun için birini öldürüp telefonu hacklemeniz lazım) ve telefonları zil sesiyle yerleri bulma bence çok güzel ama tek sıkıntı bu özelliği 2 kere kullanabiliyorsunuz ve Mute'un sinyal bozucusu varsa çalışmıyor ama zaten oyunda çoğunlukla Mute alan görmezsiniz silahı da çok güzel bence normalda taramalı silahlar daha iyi gibiydi ama Dokkaebi'nın silahını beğendim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı