Çözüldü R6 açarken sistem reset atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Komutan_Logar1

Megapat
Daha fazla  
Sadece R6'yı başlat dedikten sonra PC kendi kendine restart atıyor. Başka oyunlarda olmuyor daha önce Rocket League de olmuştu silip tekrar yükledikten sonra geçti. Ama R6 da hala devam ediyor. İşlemcide ısınma problemi yok. Sorun PSU veya RAM kaynaklı olabilir diyor ama sadece R6 da oluyor. Sorun ne olabilir ve nasıl çözebilirim?

Tabii siz nasıl isterseniz ancak kodları denemenizi öneririm belki göndermenize gerek kalmaz.

Kodları tek tek yazıyorum şimdi onlar için haber vereceğim.

Açıkçası aynı sorunu çok fazla kez bende yaşadım ben DISM üzerinden bilgisayarı onararak sorunu geçici olarak çözdüm bilgisayarı her açtığımda onarmam gerekiyor format falan da attım ama düzelmedi OCCT üzerinden CPU ve PSU testleri yapar mısınız?

Anlık attığı için yapabileceğini düşünüyorum testlerden sonra veya önce şu kodları CMD'ye yönetici olarak çalıştırıp yapıştırır mısınız?
sfc/scannow
DISM /online /cleanup-image /scanhealth
DISM /online /cleanup-image /restorehealth

İlk kodu yazdım başarılı şekilde tamamlandı diyor altında da 62.3% de kaldı öyle.
Diğer ikisinde de sadece versiyonları yazıyor.

Son düzenleme:
Kodalrı tek tek yazıyorum şimdi onlar için haber vereceğim.

Kodları denedikten sonra oyuna yeniden girmeyi deneyin söylemeyi unutmuşum.

Kodları tek tek yazıyorum şimdi onlar için haber vereceğim.

İlk kodu yazdım başarılı şekilde tamamlandı diyor altında da 62.3% de kaldı öyle.
Diğer ikisinde de sadece versiyonları yazıyor.

Bazen buga girebiliyor olmadı yeniden başlatıp deneyin sonra oyuna girin ilk kodu yazmanızada gerek yok aslında ama onunla düzeltenlerde olmuş.

@Komutan_Logar1 ayrıca CMD'yi yönetici başlattığınızdan emin olun.

Kodları denedikten sonra oyuna yeniden girmeyi deneyin söylemeyi unutmuşum.

Bazen buga girebiliyor olmadı yeniden başlatıp deneyin sonra oyuna girin ilk kodu yazmanızada gerek yok aslında ama onunla düzeltenlerde olmuş.

@Komutan_Logar1 ayrıca CMD'yi yönetici başlattığınızdan emin olun.

Yönetici olarak başlattım ama yine daha oyun ekranı gelmeden resetleniyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı