Çözüldü R6 açarken sistem reset atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Komutan_Logar1

Megapat
Daha fazla  
Sadece R6'yı başlat dedikten sonra PC kendi kendine restart atıyor. Başka oyunlarda olmuyor daha önce Rocket League de olmuştu silip tekrar yükledikten sonra geçti. Ama R6 da hala devam ediyor. İşlemcide ısınma problemi yok. Sorun PSU veya RAM kaynaklı olabilir diyor ama sadece R6 da oluyor. Sorun ne olabilir ve nasıl çözebilirim?

Eski sürümü mü bende deneyeyim bilgisayarı servise verdim mecburen çok sıktı artık

Ben temmuz ayında olanı yaptım. Bir de şimdi malum sorundan doalyı olan güncelleme var ya onu yapmadım sadece temmuz ilk 15 günde geleni yaptım. Tüm oyunlar açılıyor hata kodu da kalktı
Yani en yenisini yapmadım

Bende de Gigabyte B450 var ama umarım işe yarar

Ben yaptım ama şu an oyunlar kasıyor ve Windows yerine BIOS açılıyor yaparken bir şeyler yanlış oldu bende düşünüyorum im çözebilir bu sorunu?
Kanka BIOS güncellemesiyle birçok kişi olmaz dedi ama oldu yani ama şu an bazı oyunlar kasıyor kime gideyim göstereyim bilemiyorum.

Ben yaptım ama şu an oyunlar kasıyor ve Windows yerine BIOS açılıyor yaparken bir şeyler yanlış oldu bende düşünüyorum im çözebilir bu sorunu?
Kanka BIOS güncellemesiyle birçok kişi olmaz dedi ama oldu yani ama şu an bazı oyunlar kasıyor kime gideyim göstereyim bilemiyorum.

Teknik servise verebilirsin yani ama bayağı bir sürer gelmesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı