- Makaleler
- 3
Yeni oyun mu çıkıyor?Bence alınmaz. Birkaç ay içerisinde yeni Rainbow Six oyunu çıkacak, bir de Siege'i batırdılar artık yeni gelen güncellemeler oyundan soğutabiliyor.
Yeni oyun mu çıkıyor?Bence alınmaz. Birkaç ay içerisinde yeni Rainbow Six oyunu çıkacak, bir de Siege'i batırdılar artık yeni gelen güncellemeler oyundan soğutabiliyor.
Aynen öyle. Karakter açmak çok uğraştırıyor. Sırf 15-20TL vermemek için oyun zevkinden ödün vermeye gerek yok.Katılıyorum bu arada, en ucuz paketi almaktansa iyi bir paket alıp oynamalı.
Öyle bir alınır ki... Çok iyi oyundur, alınır. Ancak alınacaksa Deluxe Edition öneriyorum.
Deluxe Edition içinde toplam kaç operatör var, yaklaşık da olsa bir bilginiz var mı?Katılıyorum bu arada, en ucuz paketi almaktansa iyi bir paket alıp oynamalı.
100 saatte sadece 2 - 3 defa toxic kitle ile karşılaştım. Bir CS ya da Valorant kadar kanser kitleye sahip değil.Şimdilik hiç toxic kitleyle karşılaşmadığınız için bayağı şanslısınız. Belki arkadaşlarınızla oynuyorsunuzdur, ben neredeyse hiç arkadaşla oynamadım tek başıma girdim.
Benim saatim;
Eki Görüntüle 1066214
Evet Ubisoft bahsetti. Birkaç saat önce Youtube'da yayını vardı. Yanlış hatırlamıyorsam, Ekim ayında yeni R6 oyunun çıkacağından bahsediyorlardı.Yeni oyun mu çıkıyor?
Deluxe Edition içinde toplam kaç operatör var, yaklaşık da olsa bir bilginiz var mı?
Var hocam fakat diğer oyunlar kadar değil. Oyun kolay kolay ölmez. Alınır.R6S'de toxic kitle olduğunu ilk defa duyuyorum.
Savunuculara da saldıranlara da 8 tane, toplam 16 tane karakter veriyor.Deluxe Edition içinde toplam kaç operatör var, yaklaşık da olsa bir bilginiz var mı?
Umarım güzel olur.Evet Ubisoft bahsetti. Birkaç saat önce Youtube'da yayını vardı. Yanlış hatırlamıyorsam, Ekim ayında yeni R6 oyunun çıkacağından bahsediyorlardı.
Ben daha az önce karşılaştım, daha önce de karşılaşmıştım. Olayı anlatayım. Bir Türk vardı maçta sürekli ölünce küfrediyordu. Sonra sussan da oynasak deyince adam diğer el beni öldürdü ve maçı kaybettik, rank düştüm.100 saatte sadece 2 - 3 defa toxic kitle ile karşılaştım. Bir CS ya da Valorant kadar kanser kitleye sahip değil.
Sizce Operator Edition mantıklı mı? Epic üzerinde 62.50 TL ye geliyor kupon ile Delux Edition ise 44.55.Savunuculara da saldıranlara da 8 tane, toplam 16 tane karakter veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.