Verdiği paketler güzel şeyler veriyor mu? Almama değer mi?
ya orası doğru ubisoft hak etmiyor da , oynuyoruz işte ne yapalımVallahi hocam ben olsam almazdim. Gidin baska bir oyun alin Pass alacaginiza bu ubisofta 1 kurus kazandirmamak lazim.
hocam o bin küsür değil mi. o kadar çıkamamMembership alarak alırsanız daha iyi olur bence ve güzel şeyler geliyor evet.
Member ship aldıktan sonra ne bp yi almama ne tür bir etkisi olacak tam anlayamadım ekstra 350 tl vermekten çok yana değilim açııçasıAylık dolar olarak 10 dolar olması lazım hocam bin küsur değil.
Eki Görüntüle 2454315
Membership | Tom Clancy's Rainbow Six Siege | Ubisoft (EU / UK) ayrıcalıklarını ve her şeyi buradan inceleyebilirsiniz. Ben kendim Pass alacağım zaman aylık membership olarak alıyorum.
Ve 2 gün süresi dolmadan alırsanız bu membershipdeki skinleri de gelecek yenilendikten sonraki gelen yeni skinler de gelecek.
Nerdeyse aynı fiyata battle pass ve üzerine farklı şeyler mi vericek yani. mantıklı gelmemesinden kaynaklı olarak yanlşış görüp görmediğimi teyit etmek istedimHocam linke gidip incelediniz mi?
Eki Görüntüle 2454323
Battle Pass ve yaninda bp için 10 yıldız yani bp seviyesi oluyor bu pack verdiği yazıyor ve 2 tane full set veriyor şimdi 2 gün içinde bu yenilenmeden alırsanız da bunu aldıktan sonra 2 gün geçince bu membership ödülleri yenilenecek ve yeni gelen skinleri veya yine set gelirse seti aynı şekilde size gelmiş olacak.
Çok teşekkür ederim çok yardımı olduEvet aynı fiyat civarında Battle Pass alıp ekstra ödülleri vereceğini doğru anladınız hocam siteyi incelerseniz yine aynı şeyi daha iyi anlayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.