R6 "Microsoft Visual++ runtime libary" hatası

İşletim sistemi
Windows 11

barisssS2

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
RX 580
Anakart
B450M
İşlemci
R3 3100
Hocamlar bakın ben bu oyunu Epic'ten aldım ve bu sabah indirip oyuna girdim. Sonra da bu hatayla karşılaştım. İndirdiğimden beri aynı hata. İlk başta Uplay vardı bir adam onu sil Ubisoft Connect indirin dedi. Diğer tüm şeyleri de yaptım sosyale de baktım ama çözümlerin hiçbiri işe yaramıyor. Çözelim şu hatayı oyuna girmek istiyorum artık :/

c.png

Sistem özellikleri bu şekilde.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    125,3 KB · Görüntüleme: 65
  • a.png
    a.png
    45,5 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Rapor alarak başlayabilirsin:

Uygulama açılamadığından görev yöneticisine Tom Clancy's Rainbow Six: Siege çıkmıyor Ubisoft Connect çıkıyor ama onda da dosya konumu açılmıyor :/ ne yapacağım? Yani hata oyuna girerken daha başlıyor. Yamalarda sıkıntı olabilir mi acaba yamalara bakılırken hata geliyor Epic'ten dosya bütünlüğünün doğrulasamda değişmiyor.

Dosya Ekleri

• df.png
    df.png
    188,3 KB · Görüntüleme: 51
O zaman elle oyunun yüklü olduğu klasöre girip Exe adını bulacaksın. Ya da buradan öğreneceksin:

Var ama sen biraz çaba sarf etmeden bunu yapmayacağım, üzgünüm. Biraz balık tutmayı öğren.

Olay görüntüleyicisi kısmında düşen raporlarda mutlaka bir bilgi vardır. Günlüğü temizle, oyunu açmaya çalış. Düşen raporları paylaş mesela.

• Tam bu ekran açıkken Görev Yöneticisi aç.
  • Uygulamalar kısmında hata veren uygulamayı bul.
  • Sağ tıkla ve dosya konumunu aç de.
  • Bak bakalım hangi exe imiş.
Hatayı veren oyun değil, Ubisoft Connect gibi gördüğüm kadarıyla.

TeamViewer kur, ID ve şifre isteyeceğim. Hemen yazma.

Görev yöneticisinde iki tane aynıolmayan fakat iconları aynı olan dosya vardı. Birinde dosya konumuna aç çıkmadı diğerinde çıktı ona girdim ve sanırım hata veren uygulama bu. Doğru mudur şimdi bulduğum uygulamayı silmem mi lazım hocam?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    137,6 KB · Görüntüleme: 56
  • Adsız.png
    Adsız.png
    38,2 KB · Görüntüleme: 45
  • Adsız.png
    Adsız.png
    4,9 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler