R6 nasıl oynanır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zofia

Picopat
Merhabalar. Ben dün R6 aldım. Oyuna yeni başladım ve yeni gelende 1 kill bile alamadan ölüyorum. Sledge ve Pulse oynuyorum. Asıl oynamak istediğim operatörler Zofia ve Doc. Oyunu nasıl oynayacağım? Sledge ile hep eğitim alanı giriyorum ve biraz olsa da gelişmiş hissediyorum kendimi. Yeni Gelen'de nasıl kill alabilirim?

Nişangah adamların vücudunu değil kafasının hizasında olsun. Hep öyle gez. Oyun da headshot çok önemli o yüzden hep kafa hizasında tut. Spray atmaya çalışırken ise yavaş yavaş aşağı çekeceksin. Herkes oyuna öyle başladı, rahat ol kafa hizasında tut ve 'Q' ve 'E' tuşlarını doğru yerde iyi kullan.

Heh işte adam karşıma çıkıyor benim bacaklarım tutuşuyor.
İlk oynadığım zamanlar bende de öyle oluyordu. Adam çıkıyordu karşıma kalbim çok hızlı atmaya başlıyordu. Zamanla alıştım. Bu konuda yapabilecek bir şey yok. Alışmak zorundasın.
Ayrıca Twitch' de çok güzel oynayan Türk oyuncular var. Onları takip ederek taktik vesaire öğrenebilirsin.
Sofastaim var. Gerçekten iyi bir oyuncu ve taktik paylaşıyor

Hep kafa hizası önemli yani. Pulse ile hep pusuyorum ben küçük bir yere. Çoğunlukla bomb site'da boş odalara barikat kurup pusuyorum, bu mantıklı mı peki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…