R6 nasıl oynanır?

leonada

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba r6s oyunu zor geliyor. Oyunu sürekli indirip, indirip siliyorum. Ama devamlı oynamak istiyorum. Yani oyunda daha yeni 5-6 saatimi doldurabildim. Anlayacağınız noobum. Bildiğiniz her haritada veya modda işe yarayan oyunu daha iyi oynamamı sağlayacak taktik, tavsiye, ipuçları var mıdır? Oyunu oynuyorum zorlanınca hevesim kaçıyor ve siliyorum. Sonra tekrar indiriyorum. Döngü oldu artık.

Soğumanız normal oyunu oynayan kemik kitle 500 veya 1000 saatin üstünde videolar izlemeniz lazım gerekrise aynı konuyu 2 3 farklı YouTuber'dan izleyin böyle gelişirsiniz ve tabii ki oyunu da bayağı oynamanız lazım.

Oyunda 1000 saati olup iğne deliğinden kafa atanlar olduğu sürece zevk almazsınız.
Şahsen ben zevk alıyordum ama maç bulma sorunları ortaya çıkınca sildim.

Merhaba r6s oyunu zor geliyor. Oyunu sürekli indirip, indirip siliyorum. Ama devamlı oynamak istiyorum. Yani oyunda daha yeni 5-6 saatimi doldurabildim. Anlayacağınız noobum. Bildiğiniz her haritada veya modda işe yarayan oyunu daha iyi oynamamı sağlayacak taktik, tavsiye, ipuçları var mıdır? Oyunu oynuyorum zorlanınca hevesim kaçıyor ve siliyorum. Sonra tekrar indiriyorum. Döngü oldu artık.
O oyunda iyi olmak için çok fazla oynayip çok fazla saatiniz vermeniz lazım videoda izlemeniz gerek, bence okadar saate değicek bir oyun değil.

O oyuna ilk basladiginda noob olmayan yoktur bence. Baslarda sogutan ama alisinca mukemmel zevk veren oyundur, cs gibi degil de taktiksel hareket etmeniz lazim, youtube da videolar da var ama genelde oynaya oynaya alisirsiniz.

Fazla kendinizi kasmadan zevk almaya odaklanabilirsiniz rakiplerin sizi nasıl vurduğunu görebiliyorsunuz onlara benzer oynamayı deneyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı