R6 özel çözünürlük ban sebebi mi?

Freddy001

Centipat
Daha fazla  
Selam sorum şu Rainbow Six: Siege (R6) da en düşük 1024p çözünürlük var ama bu bilgisayar>belgeler>my games>rainbow six: Siege>profil klasörü ve orada gamesettings var oradan çözünürlük ayarını düşürebiliyoruz ya da arttırabiliyoruz ama tek sorum şu o ayarı ellersem Ubisoft beni banlar mı?

Son düzenleme:
Selam sorum şu Rainbow Six: Siege (R6) da en düşük 1024p çözünürlük var ama bu bilgisayar belgeler my Games Rainbow Six: Siege profil klasörü ve orada gamesettings var oradan çözünürlük ayarını düşürebiliyoruz ya da arttırabiliyoruz ama tek sorum şu o ayarı ellersem Ubisoft beni banlar mı?
Hayır öyle bir imkan yok sizi banlayamazlar.

Selam sorum şu Rainbow Six: Siege (R6) da en düşük 1024p çözünürlük var ama bu bilgisayar belgeler my Games Rainbow Six: Siege profil klasörü ve orada gamesettings var oradan çözünürlük ayarını düşürebiliyoruz ya da arttırabiliyoruz ama tek sorum şu o ayarı ellersem Ubisoft beni banlar mı?
GameSettings.ini dosyasında yapacağın herhangi bir değişiklik bir soruna yol açmayacaktır.

Not: GameSettings.ini dosyası içerisinde bulunan "[ONLINE]" kısmını değiştirmeni tavsiye etmiyorum.

GameSettings.ini dosyasında yapacağın herhangi bir değişiklik bir soruna yol açmayacaktır.

Not: Gamesettings. İni dosyası içerisinde bulunan "[ONLINE]" kısmını değiştirmeni tavsiye etmiyorum.

Sadece çözünürlük değiştireceğim de emin misiniz bir yerde patates grafiklerinin yasak olduğunu duymuştum.

Sadece çözünürlük değiştireceğim de emin misiniz bir yerde patates grafiklerinin yasak olduğunu duymuştum.
Nvidia Inspector ile yapmadığın sürece bir sorun çıkmayacaktır. Daha önce kendimde veya R6 topluluklarında daha önce bu konu ile ilgili sorun yaşayan biriyle karşılaşmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı