R6 Prime Gaming ödülleri gelmedi

denster

Kilopat
R6 yükledim. Amazon Prime'dan takviye ajan seti falan veriyordu fakat onlar gelmemiş, yardımcı olabilecek var mı?

Ödülleri daha önce almıştım zaten hatırlamıyorum ama oyuna girdiğimde dün yoktu.
Takviyeleri belki kullanmış olabilirsin, süreleri bitmiş olabilir. Şu an Caveira'nın kostümü veriliyor, oyuna girip bir kontrol et istersen.

Thatchter Ajan Seti vermişti o direk ajanı mı veriyor girdim oyuna cavera olmadığı için sanırım kostüm yok fakat boostlarda nereden aktif ediliyor yeni yüklediğim için bilmiyorumm pek
Takviyeleri belki kullanmış olabilirsin, süreleri bitmiş olabilir. Şu an Caveira'nın kostümü veriliyor, oyuna girip bir kontrol et istersen.

Thatchter Ajan Seti vermişti o direk ajanı mı veriyor? Girdim oyuna Caveira olmadığı için sanırım kostüm yok fakat boostlarda nereden aktif ediliyor? Yeni yüklediğim için bilmiyorum pek.

Sarıyla belirtilmiş x0 yazan yerde kaç tane takviye aldıysan o kadar takviye yazar. Tüm aldığın takviyeler oradadır.

Verdikleri bunlar fakat baktım takviyeler var ama diğerlerini bulamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…