R6 Siege membership PC'de nasıl alınıyor?

Aykanpower

Hectopat
Daha fazla  
Aradım aradım bulamadım, 250 TL'ye güzel paket alayım dedim, konsolda buldum bilgisayarda bulamadım, yardım ederseniz iyi olur, şimdiden teşekkürler.

Oyun içerisinden direkt olarak ulaşabiliyorsunuz.
Bu sayfada belirtiği gibi oyun içi menüden alabilirsiniz.
EN:
WHERE CAN I SUBSCRIBE TO MEMBERSHIP?

You can join the Membership on any platform, directly in Rainbow Six Siege, from the in-game shop digital content page or from the Battle Pass tab. On PC, it is available in-game only.
TR: (Google çeviri)
ÜYELİĞE NEREDEN ABONE OLABİLİRİM?

Üyeliğe herhangi bir platformda, doğrudan Rainbow Six Siege'de, oyun içi mağaza dijital içerik sayfasından veya Battle Pass sekmesinden katılabilirsiniz. PC'de yalnızca oyun içinde kullanılabilir.

Kişisel fikrimi belirtmem gerekirse, değmeyecek bir özellik. Battle Pass 100 seviye kasarım dersen bile çok az değer. Bu sezonun Battle Pass'i ortalamaya göre baya kötü.

Oyun içerisinden direkt olarak ulaşabiliyorsunuz.

Kişisel fikrimi belirtmem gerekirse, değmeyecek bir özellik. Battle Pass 100 seviye kasarım dersen bile çok az değer. Bu sezonun Battle Pass'i ortalamaya göre baya kötü.
Kastım bile hocam :D

Hayırlı olsun. :D Bence diğer sezonu bekleyin. Hem yeni operatör gelecek onu alırsınız. Nasıl alacağınızı bir önceki mesajıma ekledim.
Hocam baktım dijital içerik yerine sadece R6 kredisi var o yok ama dediğinizde mantıklı düşünebilirim zam yermi sizce?

Bir de diğer sezon eylül'de o zaman okul açılacak imkanı yok bitiremem o sezonu bunu alacağım o yüzden. Ama hala almayı bulamadım digital content Page'de yok.

Son düzenleme:
@Aykanpower
Battle Pass sayfasını açın ve "Seçkin'e Yükselt" butonuna basın.
1722367397582.png

Karşınıza gelen sayfadan 1 ay üyelik ya da 12 ay üyelik alabilirsiniz.
1722367438842.png

Son düzenleme:
Mağazada göremiyor musunuz? Mağazada direkt en üst sıralarda yer alıyor normalde.

Ubisoft bu soruya ülkende desteklemiyor demiş ama ben Türkiye'deyim, bende de gözükmezdi.
1722368892713.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı