R6 Siege tek oynanır mı?

ysfmr32

Centipat
Daha fazla  
R6 şu an Steam'de 3 dolar civarında almayı düşünüyorum. Sizlere sorum ise oynayacak takım arkadaşım yok, tek başına oynanır mı ve oyun hakkında bilmem gerekenler neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alıştıktan sonra tek başınıza oynamak bile zevk verecektir. Takım oyunu yapın, info verin.

@esercim, tam tersi Türk oyuncu var. Her maç Türk denk gelmemesi için dua ediyorum derecesinde.

Alıştıktan sonra tek başınıza oynamak bile zevk verecektir. Takım oyunu yapın, info verin.

@esercim, tam tersi Türk oyuncu var. Her maç Türk denk gelmemesi için dua ediyorum derecesinde.

50 saat kadar oynadım denk gelmedi. Oyunu anlamadığım için bıraktım yoksa Türk gelip gelmemesi önemli değil.

@esercim, 3000 saat oyun sürem var yaklaşık olarak. Çok fazlalar ve denk geldiğinde toxic hareketler sergiliyorlar. O yüzden denk geldiğinde de sohbeti susturup, yabancıymış gibi davranıyorum. :D

@esercim, 3000 saat oyun sürem var yaklaşık olarak. Çok fazlalar ve denk geldiğinde toxic hareketler sergiliyorlar. O yüzden denk geldiğinde de sohbeti susturup, yabancıymış gibi davranıyorum. :D

Gerçekten çok merak ediyorum, Türklerin oyunlardaki bu toxicliğinin altında yatan sebep ne acaba? Valorant ve CS'de de aynı durum var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı