Çözüldü R6 Siege yükleme ekranından sonra oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

djoguzhan55

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, R6 oyununda oyunu başlatıyorum ve yükleme ekranından sonra direk crash yiyorum ve masaüstüne atıyor, Steam üzerinden satın aldığım için oradan dosya doğrulama yaptım sorun yok deyip oyunu başlatıyor direkt. Başına gelen var mı? Neler yapabilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    78,5 KB · Görüntüleme: 36
Çözüm
Ekran kartı işlemci sürücülerinden bahsetmiştim evet, şuna bakabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam dün dosya doğrulama yapıp oyunu kendi başlattığı halde atma yapıyordu dün tam yatmadan yine dosya doğrulama yaptım 17 GB indirmeye başladı, bende PC'yi açık bırakmıştım güncellemiş şimdi oyunu sorunsuz açıyor kısaca eksik dosya varmış ondan kapatıyormuş kendini. Teşekkürler cevaplarınız için sorunum çözüldü.
Kütüphane-R6-sağ tık özellikler-genel kısmında başlatma seçeneklerinden bakabilirsiniz, ayrıca direkt kütüphaneden seçip başlat butonuna basarsanız sorması lazım.

oyun başlatırken sor seçili ama bana birşey sormuyor zaten kapatıyor kendini.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    176,1 KB · Görüntüleme: 25
İki seçeneği de ayrı ayrı deneyebilirsiniz, ben Vulkan'la girmeye çalışırken buna benzer bir hata alıyordum. Ayrıca sürücülerinizi güncellemek yardımcı olabilir.

2sindede crash yedim hocam ama Vulkan'da daha fazla yükleme ekranında kaldı, sürücüleri derken hangisi? Ekran kartı filan güncel hocam.

2sindede crash yedim hocam ama Vulkan'da daha fazla yükleme ekranında kaldı, sürücüleri derken hangisi? Ekran kartı filan güncel hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam dün dosya doğrulama yapıp oyunu kendi başlattığı halde atma yapıyordu dün tam yatmadan yine dosya doğrulama yaptım 17 GB indirmeye başladı, bende PC'yi açık bırakmıştım güncellemiş şimdi oyunu sorunsuz açıyor kısaca eksik dosya varmış ondan kapatıyormuş kendini. Teşekkürler cevaplarınız için sorunum çözüldü.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı