Cahit Berkay Laçinkaya
Decapat
R6 Vulkan ile açmaya çalıştığımda çalışıyor deyip bir anda duruyor?
Bir hata alıyor musunuz yoksa hiçbir şey olmuyor mu? Bir hata alıyorsanız fotoğrafını atar mısınız?
Ubisoft Connect'i kapatıp tekrar girin, böyle de olmazsa bilgisayarınızı yeniden başlatın. Ben bu sorunu sık sık yaşıyorum ve bunları yapınca düzeliyor.Hiçbir hata yok, direkt kapanıyor.
Bir kaç kere denedim yeniden başlatmayı acaba vulkan dx12 mi istiyorUbisoft Connect'i kapatıp tekrar girin, böyle de olmazsa bilgisayarınızı yeniden başlatın. Ben bu sorunu sık sık yaşıyorum ve bunları yapınca düzeliyor.
Oyunu yeni mi yüklediniz? Eğer yeni yüklediyseniz normal olanı da dener misiniz? Normal olan açılıyorsa kartınız vulkan desteklemiyor olabilir.Bir kaç kere denedim yeniden başlatmayı acaba vulkan dx12 mi istiyor
Oyun yeni değil 1000 saatim var düzgün en başta vulkansız sıkıntı yok fakat vulkanda sıkıntı oluyor bilgisayar özelliklerimOyunu yeni mi yüklediniz? Eğer yeni yüklediyseniz normal olanı da dener misiniz? Normal olan açılıyorsa kartınız vulkan desteklemiyor olabilir.
Ekran kartınız desteklemiyor maalesef.Oyun yeni değil 1000 saatim var düzgün en başta vulkansız sıkıntı yok fakat vulkanda sıkıntı oluyor bilgisayar özelliklerim
İ5 3230m
8gb ram gt610m
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.