MisentiMiSenti
Hectopat
Merhaba, Rainbow Six'te aimim bir iyi bir kötü oluyor. Bazen yerin diplerinde bazen çok iyi oynayabiliyorum. Kısacası aimimi nasıl geliştirebilirim?
Merhaba, Rainbow Six'te aimim bir iyi bir kötü oluyor. Bazen yerin diplerinde bazen çok iyi oynayabiliyorum. Kısacası aimimi nasıl geliştirebilirim?
Daha çok oynayarak. Hep verilen klasik bir tavsiye gibi geliyor olabilir ama gerçekten işe yarıyor.
Hocam dia 4 gördüm zamanında ben aimimi training grounds+ deathmatch ile geliştirdim( çoğunlukla deathmatch) benim tavsiyem ranked falan girmeden önce en az 3 el deathmatch girmeniz. Her gün bu şekilde yaparsanız çok gelişirsiniz.
Gelişigüzel oynamaya bakın biraz da ortaya stratejinizi koyun takımla hareket edin ve şüphelendiğiniz yeri kurşun geçiriyorsa tarayın. Emin olun çok faydası dokunur.Merhaba, Rainbow Six'te aimim bir iyi bir kötü oluyor. Bazen yerin diplerinde bazen çok iyi oynayabiliyorum. Kısacası aimimi nasıl geliştirebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.