R6S 10.000 nam ile hangi operatör açılmalı?

Keremmxo78

Hectopat
Herkese merhaba. Dün ilk 10000 namlık operatörümü açtım ve Zofia aldım. Bugün tekrar 10000 namlık bir operatör alacağım fakat saldırı mı savunan kısmı mı karar veremedim. Sizce 2. 10000 namlık operatör açışımı saldırıdan yana mı kullanayım yoksa savunandan yana mı ve hangi operatör? 1000 nam ile alınan hepsini açtım ve 10000 namlık sadece Zofia açık.

Oyun tarzınız ne? Takımla oynuyorsanız takımda RF açan var mı? Hangi silahla oynamayı seviyorsunuz? (Shotgun, SMG, Assault Rifle...) Hangi dürbünde iyisiniz? Bunlar hep sizin cevaplamanız gereken sorular. Size şimdi Dokkaebi veya Finka önereceğim ama sizin hoşunuza belki gitmeyecek. Bu tamamen sizinle alakalı.

Siz Starter almışsınız sanırım hocam, o sürüm kaldırıldı. Starter alan herkes normal sürüm kullanıyor şuan.
Hayır, standart aldım. Eskiden tüm operatörler 25.000'di. Fiyatlara indirim yeni geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı