CGx Decapat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #1 Ben Epic Games'den Rainbow Six Deluxe Edition aldım ama kafama bir soru takıldı. Şu an iniyor ama Deluxe Edition nasıl etkinleştirilir bilmiyorum yüklenince içinde gelir mi paket? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2020
Ben Epic Games'den Rainbow Six Deluxe Edition aldım ama kafama bir soru takıldı. Şu an iniyor ama Deluxe Edition nasıl etkinleştirilir bilmiyorum yüklenince içinde gelir mi paket?
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 21 Mayıs 2020 #2 Yükleyince otomatik gelir. Artı 0 Eksi
Frik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 4 21 Mayıs 2020 #3 Yüklendiğinde otomatik etkinleşir. Operatörler kısmında önceden açılmış operatörler görürsünüz. Artı 0 Eksi
0hMeep Decapat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #4 Frik dedi: Yüklendiğinde otomatik etkinleşir. Operatörler kısmında önceden açılmış operatörler görürsünüz. Genişletmek için tıkla... bende steamden aldım yüklememe rağmen açılmadı neden acaba Artı 0 Eksi
Frik dedi: Yüklendiğinde otomatik etkinleşir. Operatörler kısmında önceden açılmış operatörler görürsünüz. Genişletmek için tıkla... bende steamden aldım yüklememe rağmen açılmadı neden acaba