R6s güncelleme sonrası FPS düşüşü

CPU, GPU kullanımları mı düştü?

Bakamıyorum. MSI Afterburner Rainbow Six'de kullanımı göstermiyor. An itibarıyla oyun 2 kere çöktü dosya doğrulaması yapıyorum. AMD'nin yeni driverı ile alakası olabilir mi acaba?

Bakamıyorum. MSI Afterburner Rainbow Six'de kullanımı göstermiyor. An itibarıyla oyun 2 kere çöktü dosya doğrulaması yapıyorum. AMD'nin yeni driverı ile alakası olabilir mi acaba?
Olabilir, böyle bir güncellemeyle optimizasyonu bozduklarını veya grafikleri geliştirdiklerini sanmıyorum. DX ile çalıştırmayı denediniz mi?

Ben de 90 FPS ile oynarken 160'a çıktı, mutluyum. Ekran kartınızın driver güncelliğini kontrol edip Steam Topluluğu :: Rehber :: Pro Settings Guide (By pro) şu rehberi yukarıdan aşağıya maximum FPS alacak şekilde uygulamanızı tavsiye ederim. Eğer yeni güncellediyseniz eski sürümü geri yükleyin. AMD tarafındaki sürücülerin sorun çıkarması çok alışıldık.

Ekran kartı sürücüsünü değiştirip deneyin bir de. Grafik ayarlarını kontrol ettiniz mi? Belki grafik ayarlarınız değişmiştir.

Elimde hala bir önceki sürümün driverı var onu deneyeceğim birkaç dakika sonra geriş dönüş yapacağım.
Driver değiştirmeme rağmen FPS'lerim değişmedi. Oyunla alakalı olabilir mi acaba? Diğer oynadığım oyunlarda böyle bir sorun yok çünkü.

Son düzenleme:
Elimde hala bir önceki sürümün driverı var onu deneyeceğim birkaç dakika sonra geriş dönüş yapacağım.
Driver değiştirmeme rağmen FPS'lerim değişmedi. Oyunla alakalı olabilir mi acaba? Diğer oynadığım oyunlarda böyle bir sorun yok çünkü.
Oyunla alakalı da olabilir, internette bu sorunu yaşayan birine rastladınız mı? MSI Afterburner programı güncel olmadığı için göstermiyor da olabilir değerleri.

Oyunla alakalı da olabilir, internette bu sorunu yaşayan birine rastladınız mı? MSI Afterburner programı güncel olmadığı için göstermiyor da olabilir değerleri.

Maalesef rastlamadım. Şu anda değerleri görebiliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı