R7 1700 ve 1080 Ti sistem düşük performans

Raph

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sizlerin yardımı ile sistemimi topladım lakin oyunlarda düşük FPS ve donmalar var. Aldığım yere götürdüğüm lakin oradaki arkadaşlar Ryzen 1700 işlemci olduğu için bu sorunun yaşandığını söylüyorlar. Maddiyatım zaten sıkıntılı sizce Intel işlemci almalı mıyım?
Sistemim şu şekilde.

Ve aldığım yerde MSI Gaming X modeli de denenmiş alınan FPS aynıymış.
  • Asus Prime X370 Pro anakart
  • Ryzen 1700 işlemci
  • Asus ROG Strix 1080 Ti
  • Gskill 3200 MHz 16 RAM RGB
  • Thermaltake V51 kasa
  • AOC 24 GSYNC 2K 165 Hz monitör
  • Windows 10 Home

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcide sıkıntı var dedilerse aynısıyla değiştirsinler. Çünkü o işlemci darboğaz ve donma yaşatacak bir işlemci değil. Bios güncellemelerini yapın öyle deneyin. Donma sadece oyunlarda ise ekran kartında problem olabilir.

Sürücülerin güncel mi? BIOS güncel mi? CPU-GPU kullanım ve sıcaklık değerlerin neler? O işlemci o kartı kaldırabilecek güçtedir. Oradaki arkadaşlarda cahilin teki.
İşlemcide sıkıntı şöyle dediler ryzenler böyle yapar intel al dediler yani . Ayrıca 12 gün falan oldu 3 gündürde aldığım yerde ekran kartını değişin diyorum değişme yok diyorlar ne yapayım

İşlemcide sıkıntı şöyle dediler ryzenler böyle yapar intel al dediler yani . Ayrıca 12 gün falan oldu 3 gündürde aldığım yerde ekran kartını değişin diyorum değişme yok diyorlar ne yapayım
Sacma. Bu kadar olur. Bu nasil bir zihniyet? Bir kere kendi sistemim icin soyliyeyim ryzen 7 1700 islemci asus b350 plus anakart kullaniyorum. Ram ve ekran kartim sizinkinden dusuk ozelliklere sahip. İlk baslarda sorunlar vardi fakat performans dusuklugu diye bir sey yoktu, blue screen hatasi vardi. Bu sorun kisa surede bios ve chipset guncellemeleri ile giderildi. Agesa ile ilgili olan bios guncellemelerini yaptiniz mi?
Sattiklari urunun arkasinda dursunlar once sanki kusurlu urun satmislarda uyduracak bahane bulamiyorlar!

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı