R7 1700 ve GTX 1070 Beyaz Temalı Sistem Toplama

Beyaz Temalı Sistemim Sizce Nasıl ?

• Güzel

Oy: 4 36,4%
  • İdare Eder

Oy: 2 18,2%
  • Şaha Kalkmış !

Oy: 2 18,2%
  • Kötü :(

Oy: 3 27,3%

• Oy verenlerin toplamı
    11
Egolu falan konuştuğum yok, bilmediğin şeylere burnunu sokmayacaksın bu kadar basit. Bir şey bilmiyorsan boş yorum yapmayacaksın, her şeyi bilme zorunluluğun yok, bu durumda konuya da hakim değilsen yorum yapma bu kadar net, bilmediğin şeyler hakkında yorum yaparsan elbetteki sorgulama hakkım var.

Egolu falan konuştuğum yok, bilmediğin şeylere burnunu sokmayacaksın bu kadar basit. Bir şey bilmiyorsan boş yorum yapmayacaksın, her şeyi bilme zorunluluğun yok, bu durumda konuya da hakim değilsen yorum yapma bu kadar net, bilmediğin şeyler hakkında yorum yaparsan elbetteki sorgulama hakkım var.
Bilgime doğru veya yanlış diyecek enson kişi sensin, sorgulayabilirsin ama aşağılayamazsın kullandığın sözcüklere bak '' velet, burnunu sokma'' senden mi öğreneceğim neye yorum yapıp yapmayacağımı ?

En basitinden sıcak bir örnek vereyim R5 1400 ile GTX1070'de 1080p BF1'de GPU Kullanımı sabit %100'de kullanılabiliyor ise atarsın güvenilir kaynaktan video haklısın derim, öyle seninki yanlış velet karışmasana bilmiyorsan dense olur mu ?

Sana mı velet dedim başkasının avukatlığını yapıyorsun? Burnunu sokma bu kadar basit, ukalalık yapıp da canımı sıkma. Senin bilgin sorgulanacak düzeyde değil zaten, sen önce git öğren sonra gel bana kafa tut.

Arkadaşlar sakin olalım lütfen. Ne yazıkki bir günlüğüne uzaklaştırılmıştım yazım hatalarından dolayı bu nedenle cevap veremedim kusura bakmayın. Şimdi konumuza odaklanalım. Ben sistem üzerinde birkaç düzenleme daha yaptım ve sizlere sunmak durumundayım.

Sistemden ziyade monitör önemli donanım olduğundan tavsiye edebileceğiniz bir monitör var mı ? (Ben FullHD 144Hz bir monitör düşündüm bütçem monitör için 1300 TL).

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    51,1 KB · Görüntüleme: 146
@TechnoBey Gerçekten boşuna darboğazdan anlamıyorsun demekte ne kadar haklı olduğumu bir kez ortaya çıkardın. GPU sürekli %99 kullanımda çalışmak zorunda değil. İlla bu seviye de seyretmiyor diye darboğaz olduğu anlamına da gelmiyor. Zaten GTX 1070, 1080P için o kadar güçlü kalıyor ki tam kullanımda çalışma zorunluluğu hissetmiyor. Darboğaz olduğunu ortaya atacaksan öncelikle darboğaz ne anlama geliyor bunu bilmen lazım. Zerre kadar bu konuda bilgin yok, sallama konuşuyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alt bu video da sana kapak olsun, bir daha bilmediğin şeylere burnunu sokma, bir daha da benle muhatap dahi olmanı istemiyorum.

@Rayzen Değil Teyzen Sistem güzel olmuş, HDD ve SSD elinde var mı? İşlemci R5 1600X-1600 yapılıp ekran kartı GTX 1080 yapılabilir.

@Silinen üye Bilip bilmemesi öneli değil, kimseye de bir şeyi bilmedi diye kızmıyorum, kimse her şeyi bilmek zorunda değil ama ısrarla bilmediği halde gelip bilmişlik taslaması beni sinirlendiriyor. Darboğazın ne demek olduğunu bilmiyor, GPU %90 kullanıldığı için darboğaz yapıyor diyor direk. Böyle bir şey olabilir mi ya?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı