R7 240 2 GB görüntü gelmiyor

orhanaygun41

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
R7 240 2GB
Merhabalar arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi elime bu ekran kartı geçti fakat görüntü alamadım sorun ne olabilir yardımcı olabilir misiniz?
@Yiğitt35 hocam siz de bir bakar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
80 TL ise sağlam olduğunu zannetmiyorum.

Hocam 80 TL'ye aldıysanız çok normal. Ekran kartında sıkıntı vardır. Kartın soğutucusunu çıkartıp GPU'nun üstündeki termal macun sürülen metal yere çok yakından olmamakla birlikte çakmak tutun(ilk başta termal macunu temizleyin) bunu böyle 2-3 saniye aralıklarla tutup çekin ekran kartı çalışabilir. Bu kesin ve kalıcı bir yöntem değildir, ekran kartına daha da zarar verebilirsiniz!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4:00 sonrasına bakabilirsiniz. Tekrar söylüyorum bu sağlıklı bir yöntem değil.

Hocam 80 TL'ye aldıysanız çok normal. Ekran kartında sıkıntı vardır. Kartın soğutucusunu çıkartıp GPU'nun üstündeki termal macun sürülen metal yere çok yakından olmamakla birlikte çakmak tutun(ilk başta termal macunu temizleyin) bunu böyle 2-3 saniye aralıklarla tutup çekin ekran kartı çalışabilir. Bu kesin ve kalıcı
bir yöntem değildir, ekran kartına daha da zarar verebilirsiniz!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4:00 sonrasına bakabilirsiniz. Tekrar söylüyorum bu sağlıklı bir yöntem değil.

Hocam bu olayı yaptım söylediğiniz gibi fakat işe yaramadı maalesef.

Hocam bu olayı yaptım söylediğiniz gibi fakat işe yaramadı maalesef.
Aldığınızda bunu denediyseniz ve olmadıysa reballing işlemi gerekebilir ama bunu siz yapamazsınız işinde iyi bir bilgisayarcı gerekli aletlerle yapabilir. Tabii bu o kadar da ucuz tutmayacaktır. Sorun kesin bundan da olmayabilir ilk başta sorunun nerede olduğunu tespit etmek lazım.

Aldığınızda bunu denediyseniz ve olmadıysa reballing işlemi gerekebilir ama bunu siz yapamazsınız işinde iyi bir bilgisayarcı gerekli aletlerle yapabilir. Tabii bu o kadar da ucuz tutmayacaktır. Sorun kesin bundan da olmayabilir ilk başta sorunun nerede olduğunu tespit etmek lazım.

Evet hocam kartın devre elemanlarında vs de sıkıntı olabilir. Baktıracağız artık çok fiyat isterlerse yaptırmam durur ya da bu şekilde satarım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı