R7 240 300 MHz çalışma sorunu

MRpatatesAmca

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlar benim sorunum R7 240 LP 2 GB DDR3 DX 11.2 ekran kartım var. Sürücüleri falan her şeyi güncel ama Cataltys Control Center'a giriyorum ve overdrive seçeneğinden overclock yapıyorum sonra CS:GO'e giriyorum ve bi harita açıyorum Control Centera baktım mı GPU Çekirdek Saati hep 300 MHz Bellek saatide 300 MHz her zaman 300 MHz. Oysa ki ben ekran kartını daha yeni aldım. Lütfen yardımcı olun. (Her oyunda ve Masaüsünde oluyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
Display driver uninstaller programıyla ekran kartı sürücünüzü kaldırıp yanında gelen CD'deki yazılımı yükleyiniz.
hocam birşey sormak istiyorum diyelim dvd yok kasada başka bi dvdye takıp cdnin içindeki setupu alıp kendi bilgisayarımızda çalıştırsak olurmu cunku dvd kullanmıyorum sırf bu driverlar için dvd almakta ıstemıyorum

hocam birşey sormak istiyorum diyelim dvd yok kasada başka bi dvdye takıp cdnin içindeki setupu alıp kendi bilgisayarımızda çalıştırsak olurmu cunku dvd kullanmıyorum sırf bu driverlar için dvd almakta ıstemıyorum
Pek zannetmiyorum, kopyalama sırasında hata olmadığı müddetçe sorun çıkarmaz büyük ihtimalle.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı