R7 240 350 W PSU Yeterliliği

Önemli değil. Zaten burası böyle şeyler için var. Anakartınında modelini alabilir miyim? İşlemcin biraz yetersiz gibi geldi. 20-30 liraya işlemci upgrade ile çok iyi olur.

Anakart modeli öğrenmek için : Çalıştır > Regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > HARDWARE > DESCRIPTION > System > BIOS

Sağ üstte yazar 3. sıradaki.
Anakartın modeli biostar ı945c m7b CPU-Z'de bu yazıyor işlemcimi hızlandırırsam hızı artar değil mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız işlemci desteklenen işlemciler kısmında yok. Emin misiniz anakartınızın bu olduğuna?

945GC-M7 TE :: Anakart :: BIOSTAR

Desteklenen işlemci kısmına biraz baktım. Uygun fiyatlı bir işlemci ve anakartınıza takılabilecek en yüksek işlemci ( satıcının güvenilirliği konusunda bilgim yok ) : Core 2 Duo E7200 2.53/3m/1066 Işlemci Sorunsuz GittiGidiyor'da 190377590

Regedite girdim ben abı yok bende bnm pc xp oldugu ıcın mı ve bu arada ben bu gösterdigin işlemciyi alsam sorun kalmıcakmı bunu ögrensem ? Sorun kalmıyacaksa alıyım ben bunu.

Sadece bunu alsanız düzelmeyecektir. Hani ekran kartının yanında bunu da önerdim. İşlemciniz yetersiz kalırsa diye.

Bu videoda anlatılıyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece bunu alsanız düzelmeyecektir. Hani ekran kartının yanında bunu da önerdim. İşlemciniz yetersiz kalırsa diye.

Bu videoda anlatılıyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Abi bak bende bu videoyu izledim ama onda bios yazıyor bende yazmıyor sorun bu xp diyemi acaba ? Ve o gösterdigin işlemci 25 tl gözüküyor benımkınden dahamı ıyıdır bılmıyorum ama stoku bıtmıs galıba ? Birde böyle 50 60 tl lik işlemci önerirsen onuda alabilirim bütcem yeterli olur sanırım

abi bak bende bu videoyu izledim ama onda bios yazıyor bende yazmıyor sorun bu xp diyemi acaba ? ve o gösterdigin işlemci 25 tl gözüküyor benımkınden dahamı ıyıdır bılmıyorum ama stoku bıtmıs galıba ? birde böyle 50 60 tl lik işlemci önerirsen onuda alabilirim bütcem yeterli olur sanırım
Abi resimlerini aldım ayarlamaya calısıyorum PDF'ye hepsini atıcam ordan bak hallediver lütfen.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı