jekeryus20
Centipat
Daha fazla
sebebi?beğenmedim
1 aydır aktif gyme gidiyorum. Önceden spor geçmişim var, sizce bu program güzel mi? Bilgili arkadaşlar bana bilgi verebilir mi?
1 aydır aktif gyme gidiyorum. Önceden spor geçmişim var, sizce bu program güzel mi? Bilgili arkadaşlar bana bilgi verebilir mi?
göğüs/triceps, sırt/biceps, omuz/bacak şeklinde günlere ayırırsın. Göğüste mutlaka press ve fly kullan. Omuz için press ve lateral raise önemli. Bazı hareketleri yapamayabilir sevmeyebilir hissetmeyebilirsin o zaman farklı şeyler denemekten kacınma. Temel hareketleri iyice kavra gerisi keyif işi.
Genel olarak başlangıç için güzel gibi fakat 3x5 olarak yazılan hareketlerde yeni başladığın için ağır giremiyeceksin doğal olarak benim fikrimce 3x12 yapılması daha uygundur 4. aydan sonra 3x5 düşünülebilir 2.5 senedir aktif gym yapıyorum çok nadiren 6 tekrarın altına düştüm.
Tabii ki daha bilgi sahibi arkadaşlar ya da fitness koçları varsa net bir bilgi alabilirsin.
Bende programda fazla bacak olmasını pek beyenmedim.
Sizin öneriniz var mı hocam.
Bende programda fazla bacak olmasını pek beyenmedim.
Sizin öneriniz var mı hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.