R7 240 alacağım fakat uyar mı?

Merhaba, benim bir sistemim var. Ekran kartı kötü işlemci de o kadar iyi sayılmaz ama neyse zaten üst düzey bi ekran kartı almayacağım. R7 240 2GB 128 bit almayı düşünüyorum fakat duyduğuma göre bilgisayarın işlemci gibi parçalarla da uyumlu olması gerekiyormuş ekran kartının.

Şu an AMD RADEON HD5450 ekran kartı ve i3-3240 3.4 Ghz işlemci ve 4GB RAM var.

Fortnite, CS:GO, PUBG gibi oyunlarda kaç FPS verir? En önemlisi de sisteme uyar mı, yani almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
PCI Express slotu çıktığından beri uyum problemi olmaz. GTX 1080 bile takabilirsiniz. Fortnite ve CS:GO oynayabilir ama PUBG oynamayı unutun.
Gtx 1050 çok daha iyi bir seçim olur ama psu yu değiştirmeniz gerekebilir. Konuya dönersek fortnite ve cs go da 60 70 fps alabilirsiniz ama gta 5 de low ayarlarda 30 ile 40 arası değişebilir.

Gtx 1050 çok daha iyi bir seçim olur ama psu yu değiştirmeniz gerekebilir. Konuya dönersek fortnite ve cs go da 60 70 fps alabilirsiniz ama gta 5 de low ayarlarda 30 ile 40 arası değişebilir.

cs go ve fortnite de orta ayarlarda mı 60 70 düşük de mi?

ve şöyle birşey düşündüm şimdi idarelik r7 240 alsam seneye borç falan bitiyo benim o zaman yükseltsem daha mantıklı olabilir @Sinanydk
r7 240 alıcam ama tam emin olamadım fortnite da falan low ayarlarda kaç fps verir
r7 240 alıcam ama tam emin olamadım fortnite da falan low ayarlarda kaç fps verir

Son düzenleme:
bende düşünmüştüm gtx750 yi fakat çinden geldiği için çok uzun sürer diye biliyorum daha önce hiç çinden sipariş vermemiştim ve 0 mı verdiğiniz linkteki
ayrıca internetten baktığım videolara göre fortnite,ets2,cs go,pubg gibi oyunları rahatlıkla oynattığını gördüm bu oyunlarda benim için yeter diye düşünüyorum.R7 240 buldum yeni 200tl ama satıcıyla aynı mahallede olduğumuz için 150 ye düşürdü bugün alırsam 150tl olcak yani artık seneye dolar düşerse gtx 1050 falan almayı düşünebilirim.

dedigim gibi: 'r7 240 ekran kartı' 'i3 3240 işlemci' '4gb ram' 'anakartın modelini bilmiyorum ama pcı express 3.0 yazıyodu' darboğaz yapar mı veya dediğim oyunları low-high ayarlarda rahat oynatır mı?

Son düzenleme:
250W güç kaynağı GTX 750 için de GTX 1050 için de riskli değer. Önce güç kaynağını değiştirin. (Kaliteli bir 400W) Ondan sonra Aliexpress'den GTX 750Ti versiyonunu alın, normal versiyonu yetmeyebilir. RAM'ide 8GB yaparsanız PUBG oynarsınız.

250W güç kaynağı GTX 750 için de GTX 1050 için de riskli değer. Önce güç kaynağını değiştirin. (Kaliteli bir 400W) Ondan sonra Aliexpress'den GTX 750Ti versiyonunu alın, normal versiyonu yetmeyebilir. RAM'ide 8GB yaparsanız PUBG oynarsınız.
dediğiniz şeyler çok güzel de bütçe yok... olsa zaten r7 240 almayı düşünmem gtx 750ti güzel fakat onun için güç kaynağını ram i değiştirmek gerekiyo ram şart değil ama olsun

r7 240 alıcam ilerde değiştiririm r7 240 şimdiki pc ye yeter mi 250W güç kaynağı yeterli olur mu yani veya darboğaz söz konusu olur mu
hocam ben r7 240 dan vazgeçtim amd radeon hd 7770 buldum 250tl sizce almalı mıyım darboğaz yapar mı güç kaynağı yeterli gelir mi acil cevap yazabilirseniz mutlu olurum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı