R7 240 Düşük Performans Sorunu

TheFlowers

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, sorunum şu, ben ekran kartımı daha yeni aldım alalı 1.5 ay oldu ve ekran kartını aldığım ilk günden beri 120-130 FPS vermesi gereken oyunda 30-40 FPS alıyorum. Ayarları düşüreyim belki yükselir diyorum fakat FPS oranı değişmiyor en düşük ile en yüksek arasında 2-3 FPS var. Kasmaması gereken oyunda kasıyor, işlemcim eski diye mi böyle acaba? Yoksa ekran kartında mı bir sıkıntı var veya başka bir şeyde mi var? Ayrıca 720p açınca oyunları görüntü çok bulanık oluyor, diğer çözünürlüklerde de böyle sadece 1920x1080'de açınca sıkıntı olmuyor diğerlerinde görüntü çok fazla tırtıklı oluyor. Assasins Creed 2'de böyle düşük FPS sıkıntısı var, CS:GO'da var, Mound and Blade Warband'ın onlinesinde oluyor, bir tek LoL'de bir sıkıntı yok. Nedendir bu FPS düşüklüğü ve bu çözünürlüklerin bu kadar kötü gözükmesi?
Sistemim;
  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit
  • RAM: 4GB DDR2 800MHz Dual Channel Kingston RAM
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo E6320 1.8GHz
  • Anakart: Asus P5B
  • Ekran Kartı: AMD Radeon R7 240 2GB DDR3
  • Monitör: SAMSUNG SyncMaster B2230
  • DirectX: 11

Herkese merhaba, sorunum şu, ben ekran kartımı daha yeni aldım alalı 1.5 ay oldu ve ekran kartını aldığım ilk günden beri 120-130 FPS vermesi gereken oyunda 30-40 FPS alıyorum. Ayarları düşüreyim belki yükselir diyorum fakat FPS oranı değişmiyor en düşük ile en yüksek arasında 2-3 FPS var. Kasmaması gereken oyunda kasıyor, işlemcim eski diye mi böyle acaba? Yoksa ekran kartında mı bir sıkıntı var veya başka bir şeyde mi var? Ayrıca 720p açınca oyunları görüntü çok bulanık oluyor, diğer çözünürlüklerde de böyle sadece 1920x1080'de açınca sıkıntı olmuyor diğerlerinde görüntü çok fazla tırtıklı oluyor. Assasins Creed 2'de böyle düşük FPS sıkıntısı var, CS:GO'da var, Mound and Blade Warband'ın onlinesinde oluyor, bir tek LoL'de bir sıkıntı yok. Nedendir bu FPS düşüklüğü ve bu çözünürlüklerin bu kadar kötü gözükmesi?
Sistemim;
  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit
  • RAM: 4GB DDR2 800MHz Dual Channel Kingston RAM
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo E6320 1.8GHz
  • Anakart: Asus P5B
  • Ekran Kartı: AMD Radeon R7 240 2GB DDR3
  • Monitör: SAMSUNG SyncMaster B2230
  • DirectX: 11
Sorun sistemin kendisi 4gb ddr2, 2 çekirdekli işlemci, r7 240 iyi bile alıyorsun. bu sistemle yeni nesil oyunlar oynanmaz LOL'de sıkıntı olmamasının sebebi çok az sistem gereksinimi istemesi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı