R7 240 Far Cry 3 20 FPS Sabitlenme Sorunu

ferhatunvr

Hectopat
Daha fazla  
Far Cry serisine ben direk olarak 4 ve Primal'den başlamıştım. FC3 oynamayı denemiştim ancak nedense maximum 15 dakika oynatıyor sonra oyun kendiliğinden kapanıyordu. Şuan o sorunu aştım ve aradan zaman geçti format vesaire attım yeniden kurdum oynamak istedim ve enteresan bir şey gözüme çarptı. Ben normalde oyunu çok yüksek grafik ayarında oynuyordum ve biraz FPS düşük geliyordu ama takılma ve saire hiç olmamıştı ben de bakmamıştım. Ancak bugün öylesine bir bakayım dedim ve oyunu meğer 20 FPS oynuyormuşum ve enteresan olan kısım bu FPS değeri ayarları en düşüğe de alsam değişmiyor. Sistem sitelerinden baktığımda donanımım oyunu rahat kaldırıyor, zaten aşağıya da yazdım sanırım bilgim yok ama oyunda FPS kilidi var. Far Cry 3 oynamış arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Sistem:

Windows 10
İntel Core Quad Q8400 CPU 2.66GHz - 4 Çekirdek
MSI AMD R7 240 2 GB DRR3 DX12
4GB DDR2 RAM

Ek olarak: Arkadaşlar Rise of The Tomb Raider oyununda DX12 seçeneği var grafik ayarlarında açabiliyorsun ve benim ekran kartımda DX12 destekliyor ancak DX12 şuanda mevcut olmadığı için kurulum yapmadım (çıktı ise de bilgim yok kusura bakmayın) bu ayarı açarsam oyun da performans artışı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS sabitleme ayarı oluyordu çoğu oyunda.
V-Sync miydi neydi onu kapattın mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı