R7 240 HDMI ile 144Hz alınır mı?

merhaba

Elimde Gamepower gPR24C1MS144 144 Hz monitör var. Bu monitörde hem HDMI hem de DP girişi var. Fakat benim ekran akrtımda sadece HDMI girişi var. (ekran kartım R7 240 2 GB) bu monitörden 144Hz tazeleme oranı alabilir miyim? Ayrıca HDMI sürümümü nasıl öğreneceğim?

monitörümün linki: F-inst

Hocam o ekran kartı 60 FPS'i zor geçiyor CS de boş verin bence 75Hz olsa gene yeter.

Hocam çok ciddi söylürum 1900TL den 1GR fazla veremezdim. Fakat o fiayata bulamadığım için 2200TL yaptım bütçemi. İnanın 100TL bile koymak benim için çok zor şuan. Darda kaldım kaç gündür.
Bu tarz ürünlerden ölü piksel çıkması gibi sorunlar görülüyor, tabi marka monitörlerde de çıkabilir şans meselesi ancak ileride garantilik bir iş olursa GamePower uzar. O yüzden tavsiye etmiyorum. Örnek olarak Samsung'un bu monitörü bütçenize göre iyi. Bütçe bazen dediğiniz gibi 100 lira değil 10 lira bile artmıyor ancak ileride pişmanlık olabilir, aradaki farkı keşke verseydim dersiniz.

Bu tarz ürünlerden ölü piksel çıkması gibi sorunlar görülüyor, tabi marka monitörlerde de çıkabilir şans meselesi ancak ileride garantilik bir iş olursa GamePower uzar. O yüzden tavsiye etmiyorum. Örnek olarak Samsung'un bu monitörü bütçenize göre iyi. Bütçe bazen dediğiniz gibi 100 lira değil 10 lira bile artmıyor ancak ileride pişmanlık olabilir, aradaki farkı keşke verseydim dersiniz.

Bu monitörde baya ghosting var hocam. Maalesef monitör alınacaksa samsungdan uzak durulmalı. Bunu birçok yerde gördüm.

Bu monitörde baya ghosting var hocam. Maalesef monitör alınacaksa samsungdan uzak durulmalı. Bunu birçok yerde gördüm.
İşte bide siz düşünün GamePower'da neler olabileceğini :). Biraz daha bekleyip, istenilen seviyede bir monitör alınabilir zaten kartınız 144 Hz için yetersiz.

Veya aynı fiyatlara 27 inç 75Hz mi alsam ? 🤔
O da bir tercih meselesi tabi. Mesela 27 inc 75 Hz kaliteli bir monitör bulunabilir bu fiyata. Ancak ileride daha iyi ekran kartı vs. aldığınız zaman 75 Hz size yetecek mi denkleme bunu katmanız gerekiyor.

O da bir tercih meselesi tabi. Mesela 27 inc 75 Hz kaliteli bir monitör bulunabilir bu fiyata. Ancak ileride daha iyi ekran kartı vs. aldığınız zaman 75 Hz size yetecek mi denkleme bunu katmanız gerekiyor.
Hocam sakalımı saçımı beyazlatıcak bu ekonomi. Teşekkürler. 😌

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-05-01 111909.png
    Ekran görüntüsü 2022-05-01 111909.png
    75,8 KB · Görüntüleme: 47

Technopat Haberler

Geri
Yukarı