R7 240 için 100 Hz monitor yeterli mi?

Ben birkaç makale okudum hertz ne kadar yüksek olursa oyunu o kadar rahat akıcı oynarsınız dediler ama

tamam doğru daha akıcı oynanır ama 100hz monitörde daha akıcı oynamk için 100fps gerekir r7 240 bunun için yetersizdir

ileride güçlendirecem diyorsan apu sistem al vega 3 vega 8 falan. güncel oyunlarda 30 fps falan alırsın ileride de güzel bir ekran kartını alırsın benim önerim bu
Pubg tarzı oyunlar oynamayacağım csgo zula pubg mobile gibi aşırı güncel oyunları oynanamam

Peki o fiyatlarda ne alabilirim?

100Hz monitör alabilirsiniz geleceğe yatırım olur arkadaşların dediği gibi APU sistemlere yönelin ileride ekran kartı alacağınız zaman kafanız rahat olur Vega 8 bile %50 daha performanslı R7 240'a göre.

Monitörsüz 2300 TL ise APU sisteme yönel bence. R7 240'dan daha iyi performans alırsın. Hem de ilerde yükseltmek istediğin zaman üzmez seni sistem.

Üstad peki siz bana hepsi bir arada APU sistem önerir misiniz.
100Hz monitör alabilirsiniz geleceğe yatırım olur arkadaşların dediği gibi APU sistemlere yönelin ileride ekran kartı alacağınız zaman kafanız rahat olur Vega 8 bile %50 daha performanslı R7 240'a göre.

AMD Ryzen R3 2200G yeterli mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı