R7 240 için 100 Hz monitor yeterli mi?

bu sistemde pubgde falan 30 40 fps alırsın ileride güzel bir ekran kartı alınca da fps yükselir
(kasanın daha ucuzunu alabilirsin)

@MotoruCalinanGaspçı 2300 tl civarına R3 2200G den başka tercihiniz olamaz zaten. Sinerjinin sayfasında hazır apu sistemlere bakabilirsin R3 2200G tabanlı. İmkan varsa +8 GB 3000 Mhz daha ram eklemeni tavsiye ederim sistemlere. Parça parça toplayıp direk hazır almazsan belki daha ucuza gelir. Benden daha bilgili arkadaşlar parça parça ürün atarak da yardımcı olabilirler sana.

Aramakla uğraşmak istemedim.
İleri de güzel bir Power alarak çoğu ekran kartını kullanabilirsin veya anakartı B450 veya X570 seri anakart ile değiştirebilirsin.

@MotoruCalinanGaspçı

Kasa ve PSU hariç 1800 TL yapıyor. Onları istediğine göre alabilirsin. Çok bi güç çekmiyor sistem 350 w PSU bile yeterlidir. Hazır olarak sinerji veya teknobiyotik den almanı tavsiye ederim.

Aramakla uğraşmak istemedim.
İleri de güzel bir Power alarak çoğu ekran kartını kullanabilirsin veya anakartı B450 veya X570 seri anakart ile değiştirebilirsin.

Çok beğendim hem dahili hem harici ekran kartı var.
@MotoruCalinanGaspçı

Kasa ve PSU hariç 1800 TL yapıyor. Onları istediğine göre alabilirsin. Çok bi güç çekmiyor sistem 350 w PSU bile yeterlidir. Hazır olarak sinerji veya teknobiyotik den almanı tavsiye ederim.
Buna bakacağım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

100 civarı veriyor Low ayarlarda veriyor yanına aynı RAM'dan bir tane daha 8 GB modül alırsanız FPS yükselir ama çok beklemeyin.
😂😂 Anakart ı ekran kartıyla karıştırmışım
Bunla CS:GO'da kaç FPS alırım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı