R7 240 için anakart ve işlemci önerisi

Mert Ercan

Centipat
Katılım
2 Ağustos 2020
Mesajlar
20
R7 240 bir ekran kartına sahibim. Intel Core i5 3470 @ 3.2GHz bir işlemci satın almak istiyorum ama darboğaz falan yapar mı? Eğer yapmazsa anakart olarak ne önerirsiniz?
 
Şu anlık bir bütçem yok tek istediğim şey GTA 5 kaldırsın ama yine de çok pahalı olmasın.


Bütçe yeterse;


Ayrıca mevcut işlemciniz nedir?
 
İşlemci ve anakartı birlikte satın alın. Çoğu kişi zaten bu şekilde birlikte satıyor. 600tl ile 900 tl arasında, söylediğiniz işlemci+anakart+ram ilanları görüyorum. Bütceniz uygunsa i5 4570 veya 4590 gibi bi işlemci+anakart+8gb ram yine 700-900 tl civarlarında görüyorum. Bu kısmı nekadar güçlü seçerseniz, ileride sadece ekran kartı değişerek yeni oyunlara merhaba diyebilirsiniz.

En ucuz öneri, intel q9550 ile gta 5 onarsınız ama onuda 500 600 den aşağı vermezler. En mantıklı hareket i5+4570+anakar+8gb ram, bu gün bile idare edecelçk düzeyde tüm oyunları açar.
 


Bütçe yeterse;


Ayrıca mevcut işlemciniz nedir?

Mevcut işlemcim Intel i5 M540.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı