R7 240 için işlemci önerisi

diyaryavas

Hectopat
Öncelikle Selamun Aleykum. 2 gün önce R7 240 ekran kartı aldım .Ama islemcim dandik oldugundan darbogaz yaptı. Su an yeni bilgisayar alacak param yok. Sistemim de biraz eksik. Sistemime uygun darbogaz yapmayacak rahat CS:GO oynayacagım bir islemci onerirseniz sevinirim.
Sistem Ozelliklerim:
  • R7 240 ekran kartı
  • 80 GB harddisk
  • İntel core 6320 1.87Ghz islemci
  • İntel corpation DQ965GF Lga775 Soket 965 Chipset
  • 300W Power

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın üretici firmasının sitesinden CPU listesine bak, uyarsa uygun fiyatlı olarak Q6600 alabilirsin.
Senin önerine uyarak anakartın üretici firmasının internet sitesine baktım ve anakartımın Q6600 işlemci yi desteklediğini gördüm.Cuma günü inşALLAH alacağım işlemci önerin için teşekkür ederim.Ayrıyetten bir sorum daha olacak bu işlemciyi taktığım zaman Windows 10'u rahat kullanabilirmiyim ?

Q6600 ve R7 240 yazıp oyun testlerine bakabilirsin. İşlemci gayet güzel ve Windows 10'u kullanabilirsin. RAM miktarını yazmamışsın fakat eğer 4 GB ise çok rahat kullanırsın. Uzun zaman kullandım. Ekran kartım R7 serisinden daha kötüydü. :)
Q6600+R7 240 ile GTA V bile oynarsın.
Not: RAM en az 4GB olmalıdır. GTA V için ise en uygun 6GB olur.

Q6600 ve R7 240 yazıp oyun testlerine bakabilirsin. İşlemci gayet güzel ve Windows 10'u kullanabilirsin. RAM miktarını yazmamışsın fakat eğer 4 GB ise çok rahat kullanırsın. Uzun zaman kullandım. Ekran kartım R7 serisinden daha kötüydü. :)
Q6600+R7 240 ile GTA V bile oynarsın.
Not: RAM en az 4GB olmalıdır. GTA V için ise en uygun 6GB olur.
Ramlerim 2GB+2GB 800Mhz bilgilendirme için teşekkurler

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı