Çözüldü R7 240 ile CS:GO ve Minecraft videosu çekebilir miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar,
E8400 işlemcili bir sistemim var gayet eski olan G100 ekran kartını kullanıyorum R7 240 almayı düşünüyorum abim 200 TL civarına 2.el bulacak benim için bu ekran kartından istediğim verimi alabilir miyim? Beklentilerim:
1024X768'de CS:GO'da 200 FPS,
720P de CS:GO'da video çekmek.
720P60 FPS Minecraft videosu çekmek.

Son düzenleme:
Çözüm
Forumda bir şey bildiğini sanan çok insan var!
E8400 işlemcim var 5 kere R7 240 ile Minecraft'ta 720P video çekebilir miyim, diye sordum? Minecraft aslında işlemci RAM isteyen bir oyun ama PC donanım lamerleri olan arkadaşlar çok rahat çekersin dedi aldım ekran kartını hadi buyurun 7 Mbps video çekiliyor.
Hocam o kadar araştırdım sonu hüsran oldu bıktım artık bir şey bildiğini sanan insanlardan.
Bir şey bildiğini de sanmıyorlar aslında. Papağan gibi başka konularda gördükleri cevapları veriyorlar. Ben anlamıyorum insan niye tam hakim olmadığı konuda oradan buradan, yarım yamalak duyduğu bilgilerle cevap vermeye çalışır. Muhtemelen mesaj sayısı falan kasıyorlar.

O kadar araştırdım? O kadar araştırsaydınız o arkadaşların dediğini doğrulamaya çalışırdınız.

Hocam kim takıyor ki foruma yazdım ekran kartını aldım FPS daha da düştü adamlar diyor moruk işlemcin kötü ya. Ben bilmiyordum ki Minecraft'ın işlemci oyunu olduğunu. Bilmediğim için size soruyorum yanlış mıyım?
@Recep Baltaş bence bu hesabı diğerine ekleyin diğeri daha köklü galiba.
Bu konu buradan sonra mizah konusu olur olan olmuş yine para denkleştirin.

Evet hocam.
@Recep Baltaş bence bu hesabı diğerine ekleyin diğeri daha köklü galiba.
Bu konu buradan sonra mizah konusu olur olan olmuş yine para denkleştirin.

LGS'ye gireceğim bu sene iyi bir sonuç alırsam durumumuzun yeteceği bir sistem alacağım.

Bir R7 240 kullanıcısı olarak yazıyorum, Optifine kurulu iken 1.8 sürümünde 100-200 FPS alıyorum. Ancak son sürüm olan 1.16'da 30-40lara kadar düşüyor. Videosunu çekmeyi planladığınız sürüm hangisi? Minecraft'ı optifine ile mi kullanıyorsunuz? Bunları söylerseniz daha yardımcı olabilirim belki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı