R7 240 ile darboğaz yapmayan işlemci önerisi

R7 240 ekran kartını aldım, Core 2 Duo E6600 işlemcim var.
CS:GO'yu açtım ve FPS düşük geldi. Ayarları düşürdüm FPS artmadı. MSI Afterburner'ı yükledim değerlere bakmak için. GPU kullanımı 65 civarında, CPU kullanımı 85 civarında. Core 2 duo E8400 darboğaz yapar mı? Bir de anakartım; Broadwater-6A79LM4FC-00

Anakartımın modeli bu, işlemci uyumlu mudur?
Burada yazan anakarta Core 2 Duo E8400 uyumlu mudur?

Burada yazan anakarta Core 2 Duo E8400 uyumlu mudur?

Ben Core 2 Duo E6550'den E8400'e geçtim. Verdiğim paraya değer bir performans artışı alamadım. Anakartım Xeon işlemci desteklemediği için mecburen Aliexpressten Q9400 sipariş ettim. Darboğaz ve FPS Drop sorununu büyük ölçüde çözeceğine inaniyorum.

Ben Core 2 Duo E6550'den E8400'e geçtim. Verdiğim paraya değer bir performans artışı alamadım. Anakartım Xeon işlemci desteklemediği için mecburen Aliexpressten Q9400 sipariş ettim. Darboğaz ve FPS Drop sorununu büyük ölçüde çözeceğine inaniyorum.
Kullandığım anakart Quad serisini desteklemiyor diye biliyorum. Eğer destekliyorsa Q8400 alabilirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı