R7 240 ile sistem toplama

Ben eski bir İntel sistem kullanıyorum. ekran kartım ile dar boğaz yapıyor.
Şunu da söyleyeyim iletimin bir kısmını silme alışkanlığınız nereden geldi?
DX12 destekliyor anladınız mı? r7 240 DX12 desteklemez iken R7 250 performansında ki A10 7870K DX12 destekliyor.
Siz anlamadınız sanırım. Arkadaş sadece cs go ve lol oynayacağım diyor. R7 240 iki oyunada yeterli bir kart. Eğer kaliteli bir intel işlemci alırsa ileride iyi bir ekran kartı takarak tüm oyunları oynayabileceğini söyledim. İleride ekran kartı alacaksan apu takmanın bir mantığı yok. Apu takmasına gerekte yok csgo ve lol oynamak için.İletinizin bir kısmını sildiğim falan yok siz sonradan editlediğiniz için gözükmemiş. Biraz bilgi lütfen.

Siz anlamadınız sanırım. Arkadaş sadece cs go ve lol oynayacağım diyor. R7 240 iki oyunada yeterli bir kart. Eğer kaliteli bir intel işlemci alırsa ileride iyi bir ekran kartı takarak tüm oyunları oynayabileceğini söyledim. İleride ekran kartı alacaksan apu takmanın bir mantığı yok. Apu takmasına gerekte yok csgo ve lol oynamak için.İletinizin bir kısmını sildiğim falan yok siz sonradan editlediğiniz için gözükmemiş. Biraz bilgi lütfen.
Athlon mu İ3 4160 mı?

Apu istemiyorum ya. R7 240 ekran kartmla birlikde kullanacağım bir kasa istiyorum. Tartışma konusu oldu nedense.
Baştan ''APU istemiyorum.'' diye söyleseydiniz Bu kadar uğraşmazdık. siz bilirsiniz.
İleti Gönderme zamanı'da yalan söylüyor değil mi?
Ben edit yaptıktan sonra göndermişsiniz. Biraz bilgi lütfen.

Baştan ''APU istemiyorum.'' diye söyleseydiniz Bu kadar uğraşmazdık. siz bilirsiniz.

İleti Gönderme zamanı'da yalan söylüyor değil mi?
Ben edit yaptıktan sonra göndermişsiniz. Biraz Bilgi Lütfen.

Mesajı alıntıladığım sırada ben yazı yazarken siz editlemişsiniz. Kendisi otomatik değiştirmiyor.

150 tl ssd çıkarıp 200 tllik r7 240tan daha iyi bir kart alamaz. İşlemciyi x4 840 yapsa bile 150+50=200 tl olur yine r7 240dan daha iyi bir kart alamaz. Böyle alsın ileride para bulunca ekran kartını değişir.
R7 240 i satabilir. En azından R7 250 yapar her koşulda.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı