R7 240 LOL Kasma Sorunu

• Konuyu başlatan Eyes
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 2.673

Eyes

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Kullandığım sisteme R7 240 ekran kartını aldım ve taktım. Yaklaşık 1-2 hafta yüksek ayarlarda 100 FPS alıyordum ancak sonradan bir şeyler oldu ve en düşük ayarlarda 5-10 FPS alıp kasma yapmaya başladı. Ekran kartının sürücüsünü güncelledim ancak değişen bir şey olmadı. Bu sorun nasıl düzeltilir ? Sistemim Intel Pentium D 925 - 2 GB RAM - MSI R7 240 2 GB.

Sıcaklık kontrollerini yapıp sistemde yük olacak arka plan uygulamaları ya da virüs var mı kontrol etmelisin. Birden bire performans düşüşleri genelde ısıdan dolayı olur ama bir program/virüs de buna neden olabilir.

Advance System Care - Avast açık oluyor. 3-4 gün öncesi kasanın içini temizledim. Sıcaklık kontrollerini bulabilmem için program öneriniz var mı ?

O programlar gerçekten gereksiz bence. İhtiyacın olursa indirip kullanırsın. 2 yıldır o tür programları kullanmıyorum sil bence. Onun dışında sistemi yoran virüs veya program vardır. Görev yöneticisinden anlayabilirsiniz. Onun dışında soğutmada problem vardır.

Virüs taraması yapacağım daha sonra sıcaklık değerini öğrenmek için program öneriniz var mı ?

Sıcaklık için AIDA64 önerebilirim. Kasma için ise nasıl olmuş olabilir bilmiyorum ama ekran kartı sürücüleri silinmiş olabilir. Kontrol etmenizi öneririm.

Teşekkür ederim deneyip sizi bilgilendireceğim.

Boş yükte CPU %63 GPU diyot ise %34 oyuna girince ise CPU %81 GPU diyot %36 oluyor. Şimdi son driver güncellemesini ve virüs taraması yapacağım sıcaklık değerleri nasıl ?

Arkadaşlar driver yükler yükler %2`de paket yükleme hatası alınıyor tamam diyip geçince en sonra yazılım ve sürücüleri yüklenmedi oluyor nasıl düzelir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…